Bucuresti

Turismul stomatologic – prin prisma specialiștilor. Ce este turismul dentar și de ce Moldova este atractivă pentru acest tip de călătorii?

Turismul stomatologic – prin prisma specialiștilor. Ce este turismul dentar și de ce Moldova este atractivă pentru acest tip de călătorii?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre un nou tip de turism: turismul stomatologic. Noțiunea înseamnă că unii oameni nu pleacă în călătorii doar pentru a se recrea, ci și pentru a beneficia de un tratament al cariilor dentare, spre exemplu.

Bineînțeles, turistul poate alege din toată gama de servicii stomatologice. De ce ar avea nevoie cineva să plece la zeci, poate chiar mii de kilometri distanță pentru a-și trata dinții? Foarte simplu. Oamenii aleg servicii mai ieftine, dar nu vor să piardă la capitolul calitate.

Moldova, o destinație-cheie pentru cei care vor să beneficieze de servicii stomatologice la nivel. Comparație de prețuri în Moldova și peste hotare

Turismul cu tratament dentar se practică și în Republica Moldova. Mai ales că avem o mulțime de medici stomatologi cu experiență, care și-au făcut un nume printre clienții străini. Pe lângă seviciile de calitate pe care le oferă dentiștii din Chișinău și din întreaga țară, ei percep și o taxă mult mai mică decât colegii lor din alte țări.

Așa se face că în Moldova costul unui implant dentar este de 200-300 de euro, iar în Europa - 500, ori chiar mai mult. La Chișinău, o procedură de obturație poate fi făcută cu aproximativ 30-50 de euro, iar peste hotare taxa, cu siguranță, va fi una mai mare. În unele țări din Europa, de exemplu, prețul se ridică la peste o sută de euro.

Iar Moldova chiar este frumoasă, deci se potrivește pentru o vacanță cu beneficii duble. Așadar, pe lângă faptul că pot vizita celebrele beciuri subterane, se pot relaxa pe câmpiile imense și gusta din bucatele tradiționale alese, turiștii străini pot beneficia în Moldova și de serviciile unui stomatolog bun.

De unde vin turiștii? Informații de la prima sursă


Pentru că turismul cu tratament dentar s-a dezvoltat mult în ultima perioadă, unele agenții oferă călătorii anume cu acest scop. Cei mai mulți turiști sunt din Europa. O mare parte din ei vin din Italia. Anume italienii sunt cei care se interesează tot mai mult de prețul turismului dentar, iar numărul călătorilor din peninsula italică este în creștere în fiecare an. Și vecinii lor, spaniolii, vin în Moldova pentru a-și trata dinții. De serviciile stomatologilor moldoveni mai beneficiază englezii și francezii, care au rămas mulțumiți de rezultatul final și, cu siguranță, vor mai reveni în țara noastră.

Unde își pot trata dinții străinii? Bineînțeles, înainte să pășească în Moldova, turiștii străini se informează despre serviciile dentare de aici. Caută, printre stomatologiile private din Chișinău, clinica ce îi va mulțumi cel mai mult. Mulți dintre ei revin la cea la care au mai fost. Alții se orientează după recomandările prietenilor. Raportul preț-calitate este definitoriu în alegerea lor. Clinica Imperial Dent oferă toată gama de servicii stomatologice la cel mai bun preț pentru clienți. Ba mai mult, pacienții pot beneficia de o consultație absolut gratuită de la cei mai experimentați specialiști.

Astfel, clienții pot avea o imagine clară despre sănătatea lor dentară și își pot planifica pe larg acțiunile de mai departe. Medicii sunt gata să ajute și să ghideze în orice. La această clinică nu se percep taxe ascunse și nu se fac servicii inutile. Specialistul explică, de fiecare dată, cu lux de amănunte fiecare procedură, iar după intervenția lui, clientul pleacă, la propriu, cu zâmbetul pe buze.