Bucuresti

Tutu Codrut - doctor

Tutu Codrut - doctor

Detalii doctor

Categorie
Doctori
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
863

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Tutu Codrut - doctor - Specialist Acupunctura, Apifitoterapie, Oncologie si Psihologie Medicala

Practic acupunctura si alte tehnici de tratament traditional, din convingerea ca suferintele semenilor mei pot fi tratate prin metode neinvazive, nedureroase, care ajuta corpul sa se regenereze si sa se vindece. Imi desfasor activitatea cu profesionalism si cu daruire si cred in capacitatea unui medic de a oferi pacientului respect si un act medical de calitate.

De-a lungul anilor, am tratat numerosi pacienti, cu afectiuni diverse ca tipologie sau gravitate, si am vazut cum terapiile traditionale, care inglobeaza intelepciunea civilizatiilor stravechi, au un real succes in tratarea afectiunilor lumii moderne. Am vazut cum formulele fitoterapeutice (corect compuse si administrate) si tehnicile de acupunctura, aplicate corespunzator si responsabil, readuc lumina si bucuria in ochii pacientilor mei.

Din nefericire, am vazut si cum oamenii invata sa aprecieze viata abia in momentul in care se confrunta cu o afectiune. Dar bolile nu apar brusc, se instaleaza in corp in urma unor dezechilibre subtile ale mecanismelor energetice si ale celor metabolice, imunitare, circulatorii, limfatice si organice.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Centrului de Medicina Traditionala Pirasan0216191117, 0723629675, 0745430351