Bucuresti

„Two Ladies Orchestra”- O călătorie muzicală în anii '60

„Two Ladies Orchestra”- O călătorie muzicală în anii ‘60

Detalii

Telefon
0722333142
Web
www.restaurantelisabeta.ro
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
471

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurantul Elisabeta vă invită joi, 27 februarie, la ora 20:00, să porniţi, alături de Anca Sigartău şi Manuela Cara, într-un voiaj în ritmuri de swing şi dixie, presărat cu elemente de muzică pop şi jazz, alături de şansonete şi muzică de cabaret. Alcătuit atât din muzică autohtonă, cât şi internaţională, repertoriul celor două artiste poate fi însumat sub umbrela “manoush”, un stil muzical prea puţin cunoscut în România.
Variaţie. Energie. Dinamism. Acestea sunt cuvinte-cheie ce nu reuşesc să definească cu exactitate direcţia muzicală a proiectului Two Ladies Orchestra/ Mankush- Două Voci- Două piane. Spectacolul MUSIC FUNNY STORIES by MANKUSH este mai mult decât un concert- reprezintă alăturarea a două artiste, Anca Sigartău şi Manuela Cara, într-un moment de maturitate creativă, având ca exponent pe o axă muzicală genul electroswing.
Proiectul MANKUSH/ Two Ladies Orchestra a fost demarat odată cu începutul anului 2013 de către Manuela Cara. Artista s-a făcut remarcată în spectacole şi emisiuni TV cu profil muzical, iar de-a lungul timpului a susţinut concerte atât solo-voce şi pian, dar şi cu acompaniamentul unor muzicieni de renume precum Johnny Răducanu şi Yancsy Korossy. Cele două doamne au urmat cursurile Liceului de muzică “ George Enescu” din capitală, secţia pian, însă Anca Sigartău a avut un traseu profesional diferit până în prezent. Cunoscută în ipostaza de actriţă de teatru şi film, dar activând şi în domeniul audio-vizualului, doamna Sigartău a abordat un nou domeniu, demonstrându-şi cu graţie talentul muzical.
Mai mult decât o gură de aer proaspăt în peisajul românesc muzical, Two Ladies Orchestra este un proiect eclectic, caracterizat de dinamism şi joie de vivre, iar Music Funny Stories este un spectacol plasat pe harta muzicală a lui 2014 în zona must see.
Preţ bilet: 35 RON.
Rez & Info: 0722333142.
www.restaurantelisabeta.ro