Bucuresti

Ultima saptamana de reduceri la biletele pentru Cirque du soleil

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultima săptămână de reduceri la biletele pentru Cirque du soleil

Mai e doar o săptămână în care puteți cumpăra bilete reduse la spectacolul Quidam, cea de-a treia producție Cirque du Soleil ce vizitează România (Romexpo, Pavilionul Central, București, de pe 29 ianuarie pe 1 februarie 2015). Până pe 24 noiembrie 2014 inclusiv, clienţii Orange pot cumpăra bilete în Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai puţin VIP.

Quidam a avut premiera mondială sub cupola Cirque du Soleil din Montreal în aprilie 1996. De-atunci, spectacolul a fost în turneu pe cinci continente si a fost văzut de milioane de oameni. Distribuția internațională reunește 45 de artiști de top, acrobati, muzicieni, cântăreți și actori. Probabil unul dintre cele mai întunecate spectacole al companiei canadiene, Quidam amintește de peisajele de vis, suprarealiste, ale lui Salvador Dali. Tânăra Zoé se plictisește; părinții ei, distanți și apatici, o ignoră. Viața ei și-a pierdut orice sens. În încercarea de a umple golul din existența ei, ea alunecă într-o lume imaginară - lumea Quidam - unde întalnește personaje ce-o încurajează să-și elibereze spiritul. Quidam este primul spectacol Cirque du Soleil care a folosit haine de zi cu zi – deși adaptate - în numerele sale acrobatice. Culorile utilizate pentru costume, de la albastru la tonuri de roz, creează un efect dramatic și se adaugă la atmosfera sumbră generală a show-ului.

De-a lungul timpului, Quidam a câștigat premii pentru numere precum ”Banquine” – Clovnul de Aur la Festivalul Internațional al Circului din Monte Carlo (1999) sau ”Diabolo” – aur la Festivalul Circului de Mâine (1995).

În 2012, aflat pentru prima data în România, grupul internațional Cirque du Soleil a oferit publicului nouă spectacole desfășurate cu casa închisă, cu producția Saltimbanco. Cu peste 36 000 de participanți, Cirque du Soleil a fost cel mai bine vândut spectacol în sală al anului din România, un adevarat record. Un an mai târziu, in 2013, showul Alegria a fost văzut de peste 30 000 de români, în cadrul a șase reprezentații ale producției aflate la final de drum, în ultimul an de turneu internațional.

Biletele pentru Quidam sunt disponibile până pe 24 noiembrie doar în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/quidam sau pe www.eventim.ro. De pe 25 noiembrie, biletele pot fi cumpărate și prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești), sau în doua rată lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Sponsori și parteneri
Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.

Despre Cirque du Soleil:
Istoria Cirque du Soleil a început în 1984, de la un grup de 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1200 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Despre Orange
Orange este lider de piaţa in România cu 10,514 milioane de clienţi şi venituri de 675,7 milioane de euro la 30 septembrie 2014. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 239 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Romexpo, Pavilionul Central, București

Program (29 ianuarie – 1 februarie 2015)
Joi, 29 ianuarie, orele 20:00
Vineri, 30 ianuarie, orele 20:00
Sambata, 31 ianuarie, orele 20:00
Duminica, 1 februarie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE:
Adulți (preț întreg)
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 210 RON, 175 RON, 150 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 147 RON, 122,5 RON, 105 RON

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport). Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.