Bucuresti

Ultima zi de presale pentru festivalul Metalhead Meeting

Ultima zi de presale pentru festivalul Metalhead Meeting

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
558

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultima zi de presale pentru festivalul METALHEAD Meeting de la Arenele Romane ! Astazi este ultima zi de presale la biletele pentru METALHEAD Meeting! Doar astazi, 12 Septembrie, biletele vor avea pretul de 80 si respectiv 120 de lei, urmand ca incepand cu data de 13 Septembrie, tichetele vor costa 95, respectiv 140 de lei.METALHEAD Meetingva avea loc sambata, 21 septembrie la Arenele Romanedin Bucuresti si ii are ca invitati pe Hypocrisy, Lake Of Tears, Hatesphere, Bucovina, Tainesi L.O.S.T.!

Biletele pentru METALHEAD MEETINGse pot gasi online pe www.iabilet.rosi www.metalhead.ro/bilete/, inclusiv cu plata ramburs sau prin OP (pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967, intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri)
De asemenea, biletele se gasesc in retelele:- Eventim (magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti)- MyTicket (Diverta, Mag. Muzica, Sala Palatului) - Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos)- Biletoo (Cinema Patria, Libraria Eminescu, Mag. Unirea) Dar si- la Club Fabrica (pe terasa)- la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, Etajul 5 (langa Stadionul National - Vatra Luminoasa - de luni pana vineri intre orele 9 si 18).

Mai jos puteti urmari spotul video pentru Hypocrisy Tour 2013. Acesta va debuta pe data de 15 Septembrie, urmand ca sambata, 21 Septembrie sa ajunga si in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti pentru editia din 2013 a METALHEAD

Meeting. http://www.youtube.com/watch?v=ZDTDFVtN-lk&feature=player_embedded