Bucuresti

Ultimul Craciun la Paris - premiera

Ultimul Craciun la Paris

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
299

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultimul Craciun la Paris - Premiera Vineri, 8 Mai 2015, ora 19:30
Teatrul de pe Lipscani, Sala Mare, Bucuresti
Vineri, 8 mai, de la 19:00, Teatrul de pe Lipscani vă invită la comedia Ultimul Crăciun la Paris, de - Josiane BALSKKO – Marie-Anne CHAZEL – Christian CLAVIER – Gérard JUGNOT – Thierry LHERMITTE – Bruno MOYNOT, în traducerea lui Alexandru Lustig. Pentru o oră şi jumătate, Parisul se mută în Centrul Vechi. Numai pentru connaiseurs

Deşi pare greu de crezut, şi la Paris există oameni disperaţi. Noroc cu asociaţia “Amicii disperaţilor” care are grijă de ei chiar şi în noaptea de Crăciun. Cine sunt ei?

PERSONAJELE (în ordinea intrării în scenă)

MAGDA CATONE este Therese: ziua tricotează mănuşi cu trei degete pentru leproşii din Djakarta, noaptea doarme singură – de trei ani. E disperată.
MIHAI CĂLIN este Mortez: ca orice familist convins, are fantasme, dar deontologia nu-i permite să le încerce decât în seara de Crăciun.
VALENTIN TEODOSIU este Katia: mare amator de tango, practică cea mai veche meserie din lume: pompier. Din nefericire, nu-l ajută fizicul... De-aia e nefericită.
LUCIAN IANCU este Preskovitch: dorul de Bulgaria l-a dat gata, e pe culmile disperării. Dar ce caută bulgarul în Franţa?
ANTOANETA ZAHARIA este Josette: orfană de profesie, a avut un logodnic care n-a mai dat niciun semn de viaţă după ce l-a călcat trenul. E în luna a şaptea...
GEORGE IVAŞCU este Moş Crăciun: dacă îi treci cu vederea că n-are barbă, în rest are tot ce-i trebuie: costum de închiriat, sac, ştreang, pistol. Şi o sanie cu manşă dublă…

Un spectacol cu şase capete de afiş? Da, la Teatrul de pe Lipscani e posibil.

Distribuţia (în ordinea intrării în scenă):

Magda CATONE
Mihai CĂLIN
Valentin TEODOSIU
Lucian IANCU
Antoaneta ZAHARIA
George IVAŞCU

Regia: Alexandru LUSTIG

Biletele se pot procura de la casieria teatrului, precum şi online, pe www.bilete.ro.

Preţul unui bilet este 60 RON.

Sursa informatii: www.bilete.ro