Bucuresti

Un angajat, doi patroni

Un angajat, doi patroni

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
112

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 aprilie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

O comedie mortala despre foame, dragoste, bani, doua valize identice, un chelner cu delirium tremens si doua tentative de sinucidere.

Un Angajat, Doi Patroni este o piesa de teatru scrisa de Richard Bean, o adaptare in limba engleza dupa Sluga la doi stapani, comedia dell’arte din 1743, a dramaturgului italian Carlo Goldoni. O comedie spumoasa adusa in prezent. Noul text a avut premiera la Teatrul National din Londra in 2011 si apoi s-a jucat cu mare succes in West End , urmand o premiera ulterioara pe Broadway in aprilie 2012. Al doilea turneu a fost lansat sase luni mai tarziu, in Marea Britanie, Hong Kong, Australia si Noua Zeelanda. Un spectacol de mare succes care cu siguranta va prinde si la publicul din Romania.

Francis Henshall, mort de foame si in cautare disperata de cartofi prajiti se angajeaza la doi patroni – Roscoe Crabbe, un gangster si Stanley Stubbers, un golan cu clasa. Mafiotul local, Charlie Rata, a aranjat ca fiica sa Pauline sa se marite cu Roscoe, chiar daca este indragostita de actorul amator, Alan Dangle.

Francis incearca sa se descurce incurcandu-se din ce in ce mai mult in propriile lui minciuni. Isi urmeaza cele doua mari pasiuni: cartofii prajiti, adica mancarea, si femeile, adica Dolly, contabila lui Charlie.

Combinatia fatala pentru o comedie mortala … foame, dragoste, bani, doua valize identice, un chelner cu delirium tremens si doua tentative de sinucidere. O comedie de cinci stele cu o distributie pe masura. Masura este tinuta pe tot parcursul spectacolului de muzicienii din oras.

Autor: Richard Bean
Regie: Gabriela Dumitru
Scenografie decor: Ioana Colceag
Costume: Diana Motea
Muzica: Blue Noise
Lumini: Sorin Vintila
Coproductie: Teatrul Elisabeta, Teatrul Mic si Centrul Cultural Ion Manu Otopeni
Tip spectacol: comedie
Durata: 2h (cu pauza)
Distributie:
Alexandra Velniciuc
Bogdan Talasman
Gabriela Iacob
Andrei Seusean
Marian Ghenea
Theodora Ghenea
Claudia Prec
Cosmin Selesi
Vlad Ianus
Lucian Ghimisi
Alexandru Prica
Pret Bilet: 60/ 70/ 80/90 lei.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta