Bucuresti

Un nou local deschis in centrul Bucurestiului

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaurantului cu autoservire preGATITI, in centrul Bucurestiului. Localul este situat in cadrul centrului de afaceri ”Business Center The President”, un ansamblu imobiliar construit pe bulevardul Dacia nr. 169 (colt cu strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor) de antreprenorul Corin Romanescu, proprietar si manager al Centrului de Evenimente The President. Centrul de afaceri cuprinde spatii destinate exclusiv inchirierii, primele companii cu care s-au incheiat contracte de afaceri fiind dm drogerie markt si TED'S COFFEE CO.

Localul preGATITI este situat la parterul cladirii de 5 etaje si ocupa o suprafata de 125 mp., cu cale de acces pentru clienti din bulevardul Dacia si o capacitate totala de 50 de locuri la masa. Evenimentul de lansare a localului a avut loc in restaurant, pe 2 martie, intre orele 10.00- 17.00.

Amenajat intr-un stil nou, modernist, noul local combina elementele de decor cu tendinta vintage cu mobilierul modern, inscriindu-se pe linia urmata de restaurantele cu autoservire deschise in perioada 2019-2020, cu accent pe functionalitate si relatia dintre oameni. Localul ofera incaperi luminoase, mese lungi si scaune inalte potrivite pentru angajatii care isi doresc sa ia masa in grup.

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior.