Bucuresti

Un gazon intretinut adauga valoare proprietatilor de vanzare

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Si tu te afli in situatia in care dispui de o locuinta si iti doresti sa o oferi spre vanzare cat de curand? Poate iti doresti sa te muti intr-o alta zona a tarii sau in alta casa mult mai aproape de locul de munca. Este necesar ca locuinta in care ai trait pana acum sa fie cumparata de altcineva rapid si fara prea multa bataie de cap. Stii cum ai putea sa adaugi valoare proprietatii care este disponibila spre vanzare? In primul rand, ar trebui ca aceasta sa fie cat mai bine mentinuta de-a lungul timpului, sa nu dispuna prea mult de nevoia de imbunatatiri, dar si sa fie localizata intr-o zona buna a orasului sau a satului in care te afli.

Un plus pentru atragerea de cumparatori
In al doilea rand, ai mai putea obtine, intr-un mod rapid, deal-ul cu un cumparator. Gandeste-te ca si exteriorul unei locuinte si terenul pe care se afla situata aceasta este la fel de important ca si interiorul spatiului de locuit. Asadar, ideea ca ai putea sa ai grija mai multa de gazonul si de pajistea din fata casei, pentru o infatisare generala mult mai buna a proprietatii de vanzare pare usor de adoptat. Daca ai facut acest lucru pana acum, cat timp ai locuit in acea casa, atunci toate felicitarile; insa daca se apropie momentul in care va trebui sa pleci de acolo si sa cedezi drepturile de proprietate altcuiva, atunci ia in considerare cat mai repede intretinerea integrala a spatiului verde din fata casei.
Potrivit tuturor agentilor imobiliari din aceasta industrie, proprietarii de case care isi doresc sa creasca cu mult valoarea proprietatilor, vor face bine daca vor lua in considerare ingrijirea eficienta si permanenta a spatiului din exteriorul casei. Asta se poate face prin angajarea unor specialisti licentiati si priceputi in intretinerea si aranjarea gazonului si a pajistii din preajma locuintei. Astfel, un serviciu de intretinere gazon nu este deloc de evitat in situatia in care vrei sa obtii un pret foarte bun pentru casa ta.

Eficienta serviciilor de amenajare si intretinere a spatiilor verzi
Ce nu stiai despre aranjarea si mentinerea spatiului verde de langa locuinta este ca amenajarea gradinii si a curtii poate creste valoarea de revanzare a unei proprietati cu mai mult de 14 %. In aceste situatii, vanzarea unei locuinte se poate obtine cu mult mai repede decat in alte cazuri, ajungand chiar si la pana 6 saptamani de la scoaterea spre achizitionare a spatiului de locuit in cauza. Dar ce poate face efectiv un serviciu profesional de intretinere a gazonului si cum poate atrage cumparatori mai multi si intr-un timp mai scurt?
Peisagistica poate bloca privelistile neplacute din jur, poate reduce nivelul de zgomote si poate chiar descreste nivelul infractionalitatii asupra domeniului tau de resedinta. Pe langa asta, cei care vor fi interesati de cumpararea unei case, vor observa imbunatatirea si optimizarea infatisarii generale a proprietatii ca un intreg si vor deveni mult mai curiosi si doritori de a afla mai multe despre aceasta si chiar de a o cumpara in cele din urma.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354