Bucuresti

Un loc de recreere si de liniste

Un loc de recreere si de liniste

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 5 zile
Vizualizari
680

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci cand te gandesti la o oaza de liniste in propria curte te gandesti probabil la arbusti, la un gazon, precum si la un sistem care sa asigure alimentarea cu apa al tuturor acestor elemente. Din acest motiv te gandesti cat iti poti permite sa alegi modalitatea prin care irigi intreg gazonul, incat ti se pare o idee buna un sistem de stropitori, modalitate prin care apa este distribuita in curte prin intermediul unor tevi si aspensoare.

Apa pompata prin aspensoarele atasate de conducte devine un mijloc eficient de a pulveriza aerul si de a umezi intreaga zona si pot fi folosite in orice gradina de orice dimensiune, precum si in ferme, fiind capabile de a furniza apa in mod eficient si adecvat.

Sistem de stropire cu aspensoare

Pentru ca atunci cand spui sistem de stropire spui implicit si irigare gazon te gandesti si la procesul de instalare a acestui sistem, in masura in care trebuie sa detii informatii cu privire la tipul de sol, la drenarea apei, la retentia apei in pamant, la clima, la debitul apei, precum si la dimensiunea sistemului. Odata ce detii aceste informatii, este bine sa incepi instalarea sistemului de stropire cu aspensoare.
Ai nevoie de: tevi din PVC, cap de aspensoare, carcase, tevi taiate, lopata, marker, snur sau sarma de legat, precum si de o sursa de energie pentru alimentare. Realizarea planului de irigare al gazonului trebuie sa inceapa cu snururile si cu markerul, in maniera in care sa sapati un sant conform unei scheme anterioare, care sa nu fie mai adanc decat este necesar. Intreaga suprafata trebuie sa fie acoperita de aspensoare, incat si lungimea tevilor din PVC trebuie sa fie la dimensiuni normale si fixe. Acestea vor purta sursa de apa pentru a hrani intreg gazonul.

Dupa ce conductele si tevile au fost montate, este timpul sa alaturati si conducta principala de apa, incat sa fie bine fixat in piulite si suruburi. Instalarea cutiei de comanda, care consta in supape, cronometru se va realiza conform manualului de instructiuni prevazut. Testarea sistemului de aspensoare prin rotirea robinetului principal se va realiza inainte de a porni intreg sistemul de irigatie. Acesta trebuie sa corecteze defectele care exista.

Acum ca sunteti sigur ca ati montat intreg sistemul de stropire si alimentare al gazonului cu apa, nu trebuie decat sa trageti furtunurile peste tot in gradina si sa va asigurati ca gazonul nu va fi niciodata uscat. Alimentarea continua va facilita si mentinerea sanatatii ierbii pentru un loc de recreere si liniste.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0743243306, 0726680333