Bucuresti

Un nou CCC se deschide la Plaza Romania

Un nou CCC se deschide la Plaza Romania

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
638

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 28 noiembrie, clientii mall-ului au acces la o noua si ampla gama de produse de incaltaminte si de marochinarie odata cu deschiderea unui nou magazin CCC in incinta centrului comercial.
La Plaza Romania, renumitul retailer de incaltaminte si genti isi asteapta clientii intr-un nou magazin, situat la primul etaj si avand o suprafata de aproximativ 425 de metri patrati. Deschiderea noului magazin CCCle va oferi consumatorilor motive in plus pentru a se bucura de cumparaturi. Cu ocazia inaugurarii noului magazin, in weekendul 28 – 30 noiembrie, produsele din noua colectie de genti si incaltaminte vor avea preturi reduse cu 20%.
Sursa de inspiratie pentru colectia din magazinul CCC a fost stilul New York, asociat cu luxul, flerul si un dram de nonsalanta. Clientele Plaza Romania nu vor ramane indiferente la gentile si rucsacii cu ciucuri, detalii metalice si lanturi, care reflecta perfect tendintele de top de pe podiumurile din intreaga lume. Oferta CCC pentru barbati include o linie de pantofi din piele de inalta calitate – Lasocki for Men -, care cuprinde atat pantofi clasici, formali, ghete casual la moda, cat si bocanci. In ceea ce ii priveste pe cei mici, personajele lor preferate marca Disney si Marvel - eroii din desenele cu Mickey & Prietenii, Masinile, Avioanele, Zanele, Omul Paianjen si Violeta - apar incolectia CCC pentru acest sezon.
Deschiderea noului CCC din Plaza Romania a fost precedata de inaugurarea unui alt magazin al aceluiasi retailer la Bucuresti Mall, inaugurare care a avut loc pe 3 octombrie 2014. Magazinul din incinta primului centru comercial modern din Romania se afla la subsol si are o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati. Deschiderea noilor magazine CCC din cele doua mall-uri face parte din strategia de extindere si modernizare a Plaza Romania si Bucuresti Mall.