Bucuresti

Un turn de birouri Unirii View se construiește în zona ultracentrală

Un turn de birouri Unirii View se construiește în zona ultracentrală

Detalii

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
553

Voteaza & Distribuie

Descriere

În această săptămână au început lucrările la Unirii View, o clădire de birouri de clasă A care va avea 18 etaje și o suprafață construită de 26.880 mp, ca va fi dată în folosință la mijlocul lui 2018.

Clădirea de birouri este primul proiect de birouri de anvergură în Piața Unirii, cu panoramă de 360 grade asupra zonei zero a Capitalei, prin pereții imenși de sticlă.

Unirii View este proiectată a fi o clădire verde, ecologică, având în curs de obținere certificatul BREEAM și va fi construită cu tehnologii și dotări aferențe generațiilor viitoare: este bike friendly, va avea rasteluri de biciclete, nouă lifturi de mare viteză, dar și proximitatea a 360 de restaurante și cluburi, aflate în zona Piața Unirii și în Centrul Vechi, la câteva minute distanță.

“Este primul proiect mare și de calitate superioară, de clasă A care pune o piatră de temelie viitorului pol de business Unirii-Timpuri Noi, care urmează a se dezvolta în următorii 10 ani, ca o alternativă a celor doi poli de business deja existenți: Barbu Văcărescu-Floreasca-Dimitrie Pompei și Orhideea-Semănătoarea-Cotroceni“, declară Aloexandru Petrescu, Managing Partner ESOP.

Fiind situat în zona ultracentrală, proiectul a fost prevăzut şi cu o parcare generoasă, cu un total de 139 locuri și alte 200 locuri disponibile în parcarea supraterană a Unirea Shopping Center, în spatele căreia se află clădirea cu spatii de birouri.

Clădirea Unirii View are destinație de birouri, 17 din cele 18 etaje fiind scoase la pre-închiriere. Pentru detaliile tehnice și comerciale vă puteți adresa ESOP Consulting, consultant de birouri, la 0723266197 sau office @ esop.ro.