Bucuresti

UnColored

UnColored

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
328

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 mai 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Balul de caritate care transformă o seară de vineri într-o gală a visurilor împlinite.
Luminile sunt difuze, viorile răsună vibrant și seara abia acum începe. În aer se simt eleganța și frumosul. Pe fundal se aud zâmbete de copii mari care dansează în armonie. Aceasta este lumea UnColored!

UnColored este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni care au vrut să ofere o sanșă în plus copiilor născuți prematur. Toate fondurile strânse în urma balului se îndreaptă către renovarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu.

Evenimentul va avea loc în data de 11 mai 2018 la Hotel Ramada North, începând cu ora 20:00. Costul biletului este 250 ron/persoană și include acces la spectacol cu muzică live și momente artistice, cină festivă, open bar și acces la licitație și tombolă.

Pentru bilete şi donații, vă rugăm accesați www.uncolored.ro.
Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din București. Rotary împreună cu cluburile Rotaract formează unul dintre cele mai mari ONG-uri la nivel mondial, axat pedezvoltarea tinerilor în linie cu valorile adevărate și la standarde internaționale, cât și pe proiecte sociale,menite să sprijine comunitatea locală.