Bucuresti

Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente gratuite in Oraselul Copiilor

Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente gratuite in Oraselul Copiilor

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Unica Sport
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Descriere

La inceputul lunii iunie, Unica Sport Romania a organizat 4 zile de antrenamente de fitness gratuite in parcul Oraselul Copiilor. Antrenamentele au fost ocazionate de Ziua Internationala a Copilului si au fost desfasurate in cadrul manifestarilor culturale Zilele Sectorului 4 – Festival de Voie Buna.

Pe durata manifestarilor culturale desfasurate in Oraselul Copiilor, antrenorii de fitness de la Unica Sport Romania au derulat mai multe antrenamente de fitness a cate 15 minute, indemnand la miscare copiii si adultii din parc.

In cadrul antrenamentelor, zeci de copii de toate varstele s-au alaturat instructorilor Unica, implicandu-se in activitati sportive, care fac parte dintr-un program educational sportiv mai amplu, intitulat ”Un angajat activ, un angajat fericit!” si lansat la finalul lunii martie. Programul si-a propus educarea necesitatii de miscare si nutritie echilibrata pentru o viata sanatoasa, prin seminarii despre nutritie si antrenamente gratuite, sustinute de instructorii Unica Sport la sediul companiilor romanesti si multinationale sau in aer liber.

”Noi, la UNICA SPORT, ne straduim sa facem lumea mai sanatoasa si mai frumoasa. Deja facem acest lucru prin promovarea unui mod sanatos de viata in randul femeilor din Romania, pentru ca o femeie sanatoasa este pilonul unei familii puternice, cu un viitor frumos in fata. Iar asta o face responsabila nu doar pentru propria viata si sanatate, ci si pentru viitorul acestui neam. Femeile din Romania sunt foarte pasionate de ceea ce fac, axate pe succes si independenta financiara, exact ca intr-o societate occidentala. Iar asta le face mai vulnerabile la factorii de risc si stres, pe care-i combat mai degraba la o masa cu prietenii sau la shopping, decat la o sedinta de fitness in compania acelorasi prieteni. Femeile emancipate din Romania, inclusiv femeile deafaceri, care au o agenda extrem de incarcata, sunt constiente ca miscarea trebuie sa fie parte din viata lor. Dar nu este suficient sa constientizam nevoia de miscare, ea trebuie sa devina un lucru firesc pentru noi, femeile, mai ales acum, in era tehnologiilor, cand ne auzim si ne vedem mai rar la o plimbare in parc sau la o sala de fitness, intr-o comunitate reala, nu una virtuala. In agenda oricarei femei trebuie sa se gaseasca loc pentru miscare, daca aceasta femeie se respecta si intelege ce inseamna sa ai grija de tine. Pentru ca sanatatea este cool, iar miscarea este energie”, a declarat Adela Diaconu, Director de comunicare Unica Sport Romania.