Bucuresti

”Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinata a Artelor”

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
607

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 11 iunie 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Veți avea ocazia să aflați mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate câtorva dintre cei mai îndrăgiți actori, veți avea ocazia să răsfoiți, să luați acasă cărți de valoare și să vă delectați cu confesiunile memorabile ale unor mari personalități ale vieții culturale și artistice precum Horațiu Mălăele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Găitan, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

Seria acestor cărți biografice oferite de Editura ALL în ultimii ani publicului cititor va continua și în 2015 cu alte titluri și personaje foarte interesante, unul dintre autori fiind scriitoarea Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

Autoare a mai multor cărți și laureată a numeroase premii și trofee, Oana Georgescu, jurnalist, profesor, realizator TV, PR Specialist este cea care a scris cartea "Alexandru Arşinel. Şi a fost mâna lui Dumnezeu", un succes al Editurii ALL, lansată în 2014, dar s-a implicat din partea renumitei instituții de cultură bucureștene și în promovarea altor două apariţii editoriale de mare succes: "Alexandru Arşinel, De la Dolhasca pe Calea Victoriei" (2013) şi "Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche" de Aurel Storin (2015).

Toate aceste cărți, alături de celelalte biografii le veți putea găsi la acest eveniment inclus în programul BIENALEI de CARTE – OBIECT, București 2015, urmat de o sesiune de autografe.