Bucuresti

Victor Marina

Victor Marina

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Arhitect Gheorghe Mandrea, nr. 11
Telefon
0213264455, 0729089979
Web
http://victormarina.ro/
Categorie
Imbracaminte & Incaltaminte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
841

Voteaza & Distribuie

Descriere

Victor Marina Bucuresti

"Victor Marina" isi propune sa simplifice cat se poate de mult modalitatea prin care iti poti comanda rochia de mireasa la care visezi. Noi nu lucram decat pe comanda, fiind singurul mod prin care rochia poate fi personalizata de la zero si in cel mai mic detaliu. Consideram ca rochia de serie isi are rostul ei in viata de zi cu zi, nu in cazul unor eveniumente speciale. La o rochie din magazin, vei fi nevoita sa faci cel putin un compromis legat, ori de materiale, ori de felul in care iti vine, sau chiar legat de design.

"Imi place modelul, dar dantela este mult prea incarcata pentru gustul meu", sau: "Imi place partea de sus de la aceasta, dar partea de jos de la cealalta". Dupa multe rochii probate, vei ajunge sa cumperi ceva care a fost cat de cat ok, nicidecum "acea" rochie. Pana acum, lucrul pe comanda, fata de cel de serie, prezenta doua mari dezavantaje: costul ridicat si timpul pierdut cu probele.

Atelierul nostru functioneaza de 14 ani, iar experienta in domeniul croitoriei pe comanda, este de peste 20. In ultimii ani, am perfectionat o metoda prin care am reusit sa reducem si numarul porobelor si pretul.
Varianta optima a fost realizarea unui mulaj. Dar nu un mulaj din gips, ci din benzi adezive, aceasta metoda fiind una curata si uscata. Apoi, avand in atelier o copie fidela a corpului tau, putem face oricate probe am avea nevoie, fara ca tu sa vi mereu la atelier.

Acum, cu ajutorul acestui mulaj, putem simplifica procesul foarte mult. Iata care sunt principalele avantajele ale acestei metode:

1. Rochia va fi exact asa cum ti-o doresti, putand fi personalizata in cele mai mici detalii.

2. Costul ei va fi mai redus pentu ca o vom lucra intr-un timp mai scurt, fara intreruperi.

3. Vei castiga timp, nefiind nevoie sa vii la atelier atat de des.

4. Iti va veni perfect, fiind conceputa si lucrata pe masurile si formele tale.

Filtre

Comercializeaza: Imbracaminte
Pentru: Femei
Produse: Rochii de mireasa