Bucuresti

Viky Red si DoubleV lanseaza „Endless Dance”

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viky Red și DoubleV lansează
ENDLESS DANCE”
Viky Red lansează astăzi „Endless Dance”, o colaborare cu duo-ul de muzică electronică din Republica Moldova - DoubleV. Lyric video-ul piesei „Endless Dance” poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului: http://youtu.be/vqHaQYv1Ad0.

Ritmată și cu un mesaj optimist despre iubire, „Endless Dance” este o piesă care transmite multă energie ascultătorilor. Îmbinarea perfectă dintre vocea lui Viky Red și mixajele specifice DJ-ilor de la DoubleV scot „Endless Dance” din tiparele obișnuite ale pieselor de vară și oferă o piesă de iubire aparte publicului din România și nu numai. Acesta este cel mai nou featuring al cântărețului Viky Red și, totodată, prima colaborare cu Vadim și Vasile, cei doi membri ai trupei DoubleV.

Pentru mai multe detalii despre melodie puteți accesa pagina sa de Facebook - https://www.facebook.com/vikyred. Viky Red este artist Fonogram Studios. Mai multe detalii despre Fonogram Studios găsiți pe site: http://www.fonogramstudios.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/FonogramStudios.

Despre DoubleV

DoubleV este o trupă de muzică electronică din Republica Moldova, înființată în anul 2010 de către Vadim și Vasile, doi tineri care au dorit să aducă propria contribuție muzicii electronice și dance. Printre cele mai importante colaborări ale DJ-ilor de la DoubleV se numără cele cu Black Hawk și Tortuga, care s-au bucurat de un mare success, fiind apreciate de nume mari din industrie, precum W & W, Dmitry Vegas & Like Mike sau Antillas. De-a lungul carierei, DoubleV a impresionat și cu alte compoziții, lăudate de titani ai industriei muzicale electronice, ca Armin van Buuren, Above & Beyond sau Paul van Dyk.