Bucuresti

Viky Red si Ellie White lanseaza Imnul Indragostitilor!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Descriere

Viky Red și Ellie White lansează videoclipul Vânzător de lumină: http://youtu.be/nwq_SDfSP0E. Piesa a fost supranumită "Imnul Îndrăgostiților" și a intrat deja în topuri.

Videoclipul a fost regizat de către Khaled Mokhtar, cel care a câștigat de curând categoria Inovația anului la YouTube Music Awards 2013. Video-ul îi prezintă pe Viky Red și Ellie White într-un cadru de poveste, o cabană peste care timpul și-a lăsat amprenta, cu un decor însuflețit de raze de lumină.

“Videoclipul, ca și piesa, este pentru cei îndrăgostiți, cei care văd pretutindeni frumusețea oferită de iubire. Este în mod special pentru cei care știu că fără dragoste viața este lipsită de sens. Sunt convins că atât versurile cât si videoclipul vor fi pe placul fanilor” a declarat Viky Red.

Pentru noul videoclip, Ellie White a recurs la o schimbare spectaculoasă de look, optând pentru ținute vestimentare diafane, sexy și provocatoare. Artista a purtat o rochie din mătase bordo accesorizată cu un pandantiv în formă de inimă, o alta aurie din piele ce urmează fidel linia siluetei și o salopetă neagră din mătase, completată de un sacou negru din catifea și un sutien îndrăzneț, creații Mood By Aleha.

“Când iubești te simți învăluit în lumină, ca și în videoclip. Îmi doresc să vând lumină toată viața mea, să iubesc și să fiu iubită. Fiți și voi Vânzători de Lumină!” afirmă Ellie White.

Piesa a fost compusă de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj. Producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi la Fonogram Studios. Video-ul piesei „Vânzător de lumină” poate fi urmărit pe canalul de YouTube al artistului: http://youtu.be/nwq_SDfSP0E.