Bucuresti

Visionist: Co-create business

Visionist: Co-create business

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
837

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 noiembrie 201419:00-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Visionist: Co-create business

Ce?
Vine un moment în viaţă în care îţi dai seama că ai un job care nu te mai reprezintă şi împlineşte, nu te mai face să începi cu bucurie dimineaţa, gata să muţi munţii din loc. Ştii că vrei altceva, însă nu ştii exact ce. Sau poate ştii ce, dar pur şi simplu nu ştii încotro s-o iei.
Îţi aduci aminte din copilărie, atunci când cineva te întreba ce vrei să te faci când vei fi mare şi erai extrem de sigur de ce urmează să răspunzi? Aveai o viziune. Dacă o mai ai şi nu ştii ce să faci cu ea, e minunat, iar dacă nu, e la fel de minunat, căci vom găsi drumul împreună!
În cele 4 ateliere vom crea din pasiunea ta o strategie de business, pe care o vom pune în mişcare.

Întâlnirea 1. Finding. Vino cu toate revistele pe care le ai acasă, căci avem treaba! Tăiem, decupăm, lipim, scriem, desenăm şi plecăm cu cel mai frumos vision board văzut vreodată, pe care-l vom ţine aproape.

Întâlnirea 2. Envisioning. După o săptămâna în care ne-am imaginat câte-n lună şi în stele, ne întoarcem la cel de-al doilea atelier cu o idee. O idee pe care o vom dezvolta, astfel încât să ştim exact de ce, cu cine, când şi unde avem nevoie să mergem mai departe.

Întâlnirea 3. Designing. Îmbinând frumosul cu utilul, de la cel de-al treilea atelier vom pleca cu un model de business şi o strategie cu obiective clare, la care ne vom întoarce iar şi iar, să nu cumva să uităm ce avem de făcut.

Întâlnirea 4. X- Factor. În ultimul atelier nu vom cânta, ci vom activa un ingredient-cheie. Astfel, vom şti sigur că tot ceea ce am creat împreună se întâmplă cu inspiraţie şi viteza luminii!

Cu cine?
Nicoleta Chirică – Antreprenor şi designer Iutta
Sunt Nicoleta Chirică, fondatoarea brandului Iutta şi designerul cu dor de românesc, care se inspiră din tradiţia şi valorile autohtone. Din atelierul meu iau naştere colecţii de genţi şi accesorii care reinterpretează motivele folclorice într-o formă de expresie actuală.
Absolventă de Cibernetică, MBA şi fosta corporatistă, cu mult curaj şi ambiţie, am decis în urmă cu doar câţiva ani să îmi urmez pasiunea şi să pun bazele unei afaceri care are că scop promovarea valorilor autentice şi aducerea în prezent a identităţii poporului român, prin bogăţia şi frumuseţea sa culturală. Călătoria descoperirii rădăcinilor şi exprimarea lor în contemporan, prin crearea unui business, este una şi a descoperirii de sine, de autodepăşire şi transformare.
Prin participarea la expoziţii şi târguri naţionale şi internaţionale (Dublin, Berna, Milano), Iutta promite să devină un brand din ce în ce mai puternic, iar povestea dorurilor sale capătă valoare şi contur. Autenticul românesc devine un motiv de inspiraţie şi descoperire a autenticului din fiecare, experienţă pe care o voi da mai departe prin proiectul “Visionist. Co-create business”.

Când?
vineri@incubator107 , 7 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 14 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 21 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
vineri@incubator107 , 28 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1415, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/716503338405290/