Bucuresti

Vitan Residence 2

Vitan Residence 2

Detalii ansamblu rezidential

Adresa
Bucuresti, Strada Motilor, nr. 15 A
Telefon
0736000111
Web
http://www.vitanresidence2.ro/
Categorie
Ansambluri rezidentiale
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
2625

Voteaza & Distribuie

Prezentare ansamblu rezidential

Ansamblul de locuințe Vitan Residence 2 este un proiect in curs de executie în București, în vecinătatea Complexului MALL din Calea Vitan, la 50 de metri de metrou Mihai Bravu, mărginit de străzile Moților și Vitejilor.

Faza intai a Complexului este alcătuită din doua imobile, cu un regim de înălțime P+ 12 etaje, care oferă 150 de apartamente. Terasele vor fi circulabile și amenajate corespunzător.
Terenul pe care este amplasat ansamblul are o suprafață de 6.200 mp și beneficiază de acces atât din Str. Moților cât și din Str. Grădinari.

RPF Development este un dezvoltator imobiliar care investește în fiecare dintre proiectele sale mai mult decât capital. Am îmbinat orientarea noastră pentru integritate, onestitate și profesionalism cu o echipă experimentată și devotată clientului. Fiecare proiect este unic, iar pentru asta investim creativitate și muncă susținută pentru a găsi soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Rezultatele muncii noastre creează oportunități neașteptate atât partenerilor noștri, cât și comunităților pentru care construim.

Indiferent dacă realizează noi parteneriate și investiții care să profite de tendițele pieței, dezvoltă noi amplasamente pentru constructori sau introduce concepte originale pe piața imobiliară, RPF Development se străduiește să asigure beneficii partenerilor săi de afaceri și să ofere excelență tuturor acțiunilor sale, pentru a conferi plus valoare industriei din care face parte.