Bucuresti

Vizitic Marketing

Vizitic Marketing

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Triumfului, nr. 9
Telefon
0767572485
Web
http://viziticmarketing.ro/
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vizitic Marketing Bucuresti

Proiectul companiei de marketing a luat nastere dupa cca 15 ani de experienta in domeniu a fondatorilor. S-a dorit o agentie completa de marketing. O solutie pentru orice client, indiferent de marime, care se preocupa de imagine si cresterea vanzarilor. Ne extindem treptat si construim in paralel si solutii 100 % Vizitic Marketing.

De ce Vizitic Marketing?
Marketing pentru ca este denumirea domeniului de activitate. Cu VIZITIC este o intreaga poveste. Cautam un nume care sa fie utilizat mai putin sau deloc si care sa aiba o anumita insemnatate. Cu alte cuvinte, sa se cabreze pe viziunea si atitudinea noastra pentru aceasta activitate. Dupa mai bine de trei luni de cercetare in echipa am gasit “VIZITIC”. Parea ciudat la inceput: “Cismea, sursa de apa curgatoare frumos amenajata ”.
Apoi, am suprapus peste cuvintele cheie reprezentative pentru noi: Sursa inepuizabila de idei, Creativitate, Preocupare catre o imagine curata a clientilor, Efervescenta, Forta grup-echipa etc. Deci, este cam ce aveam nevoie. In plus, numele era intalnit foarte rar, mai exact intr-un dictionar online si in ceva legat de o tara indepartata. Nu stim daca este cea mai buna denumire pe care am ales-o, insa speram sa ne poarte noroc si devina un brand important pe piata de profil.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00