Bucuresti

Voca People revin la Bucuresti

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
572

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 15 mai 2013 - Duminica 19 mai 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Voca People revin la Bucuresti


In perioada 15-19 mai 2013, trupa Voca People va reveni pe scena Salii ArCuB din Bucuresti. Muzicalii "extraterestrii" vor sustine sapte show-uri in Capitala in aceasta perioada.


Energia Voca People intr-un show extraterestru la Bucuresti


Voca People a luat fiinta in 2009 si au cucerit publicul prin aparatiile lor "extraterestre": imbracati complet in alb, doar cu buzele rosii, ei par a pluti in alt spatiu, in care nava lor este alimentata cu nimic altceva decat cu muzica. Avand un repertoriu bogat, ei adauga de fiecare data melodii noi, in functie de tara pe care o viziteaza, de exemplu, la un concert din Spania, ei au cantat piese in spaniola, tocmai pentru a putea favoriza si participarea publicului spaniol alaturi de trupa.
Pe langa Spania, acestia au mai sustinut spectacole in Statele Unite, Franta, Anglia, Brazilia, Rusia, Germania, Olanda, Canada, Israel si in Italia, unde s-au bucurat de un real succes, care le-a adus participarea atat la show-uri de televizune nationale, dar si concerte in diferite orase italiene.


Spectacolele lor sunt memorabile pentru public, deoarece acestia in spectacolele lor se amestesca cu spectatorii, cantand, improvizand si jucandu-se cu acestia. Repertoriul celor Voca People variaza de la muzica lui John Lenon, Madonna, Michael Jackson, George Michael, ABBA, Queen, pana la cea clasica, precum piese ale unor celebrii compozitori de muzica clasica, precum Mozart, Beethoven, Bach, Bizet, Rossini sau Carl Off.


Mai multe informatii despre eveniment pe www.iconcert.ro/voca-people-sala-arcub-bucuresti-2013.html