Bucuresti

Vreau sa fiu actrita! - Anca Sigartau

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
874

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 5 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

VREAU SA FIU ACTRITA!

marti 5 octombrie – ora 20:30 – Tete-a-Tete Coffee Art & Chill


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill si Asociatia Actorilor Profesionisti Master Show te invita marti 5 octombrie de la ora 20:30 la spectacolul de teatru Vreau sa fiu actrita! de Robert Mauro, cu/de Anca Sigartau.


Cine sunt eu? Eu sunt un om cu un vis, visul sa fiu actrita si asta e un vis extraordinar. (Robert Mauro)Nu e un spectacol, este un dor de oameni, o intalnire la teatru...Cand mergi, sa am senzatia, eu, in sala, ca nu atingi pamantul... sa auzi fiecare respiratie".(Liviu Ciulei, indicatie pentru Puck in Visul unei nopti de vara). Acum, la 12 ani de la spectacol stiu ca asa se traieste.Despre autor


S-a nascut in New York in 25 septembrie 1946.

In 1973 s-a mutat in Long Island.

In urma unei poliomelite, contactate in 1951 la varsta de 5 ani, foloseste un aparat de respirat si un scaun de invalid. Scrie la computer, intins in pat, neputand sta prea mult timp la birou.

In 1976 a absolvit facultatea de sociologie a Universitatii Hofstra din Long Island. De atunci a publicat patru texte, dintre care mentionam: Piese cu doua personaje pentru actorii studenti, cu o introducere semnata de Gary Burghoff, cel care a interpretat rolul personajului Radar din comedia MASH.

A doua piesa este Pe scena! Piese scurte pentru studenti actori, piesa recomandata de prima actrita a teatrului american, Helen Hayes.

Acesta e textul ales de Anca Sigartau, text prezentat pe scena cu titlul Vreau sa fiu actrita!Intrare 20 lei / 10 lei pentru studenti

Rezervari: 0728.668.463Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Bucuresti