Bucuresti

Workshop Essentials of ROI Methodology

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
604

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs


ROI Institute Romania furnizeaza un instrument credibil pentru a masura aportul departamentului de HR in cifra de afaceri a organizatiei-client
Astazi, una dintre abilitatile importante ale oricarui profesionist din orice domeniu este aceea de a putea demonstra impactul si valoarea activitatii sale pentru organizatia din care face parte. Acest lucru devine cu atat mai important pentru General Manageri si specialistii in HR, care vor sa afle care este aportul departamentului de resurse umane in cifra de afaceri a organizatiei, in urma implementarii unor proiecte precum training si dezvoltare, managementul performantei, recrutare, imbunatatirea sistemului de compensatii si beneficii, inductia noilor angajati.


Workshop-ul Essentials of ROI Methodology organizat de ROI Institute Romania in perioada 28-30 mai, ofera instrumentul necesar masurarii in termeni financiari a randamentului investitiilor in programe si procese dedicate imbunatatirii performantei resursei umane. Este vorba despre ROI Methodology, ce reprezinta standardul de masurare a impactului in proiectele de dezvoltare ale capitalului uman aplicat la nivel global in peste 3.000 de organizatii din diverse domenii.


Sunt asteptati sa participe atat specialisti in resurse umane de la toate nivelurile, interesati in dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare masurarii in termeni financiari a randamentului investitiilor in capitalul uman, cat si consultanti si traineri, care cauta o modalitate eficienta de masurare a impactului interventiilor de consultanta sau a programelor de training pe care le furnizeaza clientilor. "As recomanda participarea la procesul de certificare tuturor celor care conduc functiunea de Resurse Umane. In plus as recomanda sa participe tuturor managerilor departamentelor de Training, Recrutare, Compensation&Benefits sau OD pentru ca metodologia are aplicabilitate in foarte multe zone", afirma Roxana Toader, Human Resources Director - ING Asigurari de Viata


Dintre avantajele folosirii metodologiei furnizate de ROI Institute amintim:
  • furnizeaza un instrument credibil de masurare in termeni financiari a impactului initiativelor de dezvoltare, aducand in plus o metoda inovativa de calcul al ROI, cum ar fi "izolarea efectelor".
"Numai izoland efectele ne putem asigura ca beneficiul identificat este un rezultat direct al programului implementat", afirma Alecsandra Litu, Business Unit Manager ROI Institute Romania
  • necesita putine resurse datorita transferului de know-how catre client.
  • beneficiaza de o experienta de 30 de ani de cercetari, de o colaborare cu peste 3000 de organizatii si are la baza 5000 de studii de caz efectuate in peste 45 de tari.
Utilizarea ROI va ajuta sa:
  • aflati daca investitia a fost una profitabila sau nu.
  • controlati procesul de implementare pe parcurs astfel incat sa va asigurati ca sunteti in grafic in ceea ce priveste obiectivele.
  • schimbati perceptia asupra departamentului de resurse umane, ce va fi privit ca partener strategic al organizatiei si nu doar ca un departament support.
  • castigati atat respectul top managementului, cat si sprijinul celorlalti manageri, ceea ce usureaza procesul de implementare a proiectelor dv.
  • comunicati impactul initiativelor de HR folosind un limbaj pe care ceilalti manageri sa il inteleaga: profitabilitate, costuri, resurse, obiective si chiar return on investment.
  • descoperiti si investiti in acele proiecte care sustin strategia si care ar avea cel mai mare impact in indicatorii de business ai organizatiei.
Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment, va invitam sa accesati www.roiinstitute.ro sau contactati Alecsandra Litu, Business Development Manager ROI la adresa alecsandra.litu@roiinstitute.ro