Bucuresti

Workshop pinhole: Construieste-ti propriul aparat foto

Workshop pinhole: Construieste-ti propriul aparat foto

Detalii

Web
www.cbgshop.ro
Pret
49 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
680

Voteaza & Distribuie

Descriere

Banda Foto si Creative Board Gaming (CBG) va invita duminica, 7 septembrie, incepand cu ora 13:00, la sala de joaca CBG, sa participati la un workshop handmade inedit – de fotografie pinhole.

In cadrul workshop-ului va vor fi puse la incercare abilitatile creative ce imbina deopotriva arta indemanarii cu cea fotografica. Veti invata cum sa creati de la zero un aparat foto analog, pe film, cu care sa obtineti imagini unice.

Structura workshop-ului va fi formata dintr-o scurta parte teoretica a notiunilor de baza din fotografie si dintr-o parte practica in care veti putea crea propriul aparat foto. Vom iesi apoi la o plimbare fotografica creativa in centrul Bucurestiului pentru a testa noile aparate foto carora voi le-ati dat viata si sa experimentati fotografia pe film fara lentile.

V-am atras atentia? Atunci va asteptam la Creative Board Gaming (B-dul Unirii, nr. 14), pe 7 septembrie, ca sa descoperim impreuna arta fotografica dintr-o alta perspectiva, non-digitala.
Accesati www.cbgshop.ro/info/evenimente pentru a va inscrie la workshop-ul de Pinhole. Taxa de participare este de 49 lei si poate fi achitata la CBG, iar materialele si trainningul sunt incluse.

Va asteptam!

Orar

Duminica: 13:00 - 19:00