Bucuresti

Workshopuri la B\'estfest

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
587

Voteaza & Distribuie

Descriere


B’ESTFEST Summer Camp are workshopuri!


Pentru cei dornici sa isi sporeasca indemanarea si sa experimenteze lucruri noi, B’ESTFEST Summer Camp a pregatit in zona Arts&Crafts o serie de workshop-uri pe diferite teme, de la pictura pe tricouri, origami si benzi desenate, la realizarea de colaje si ilustratii. Coordonatorii acestor workhop-uri sunt tineri talentati si cu experienta, pregatiti sa ii ajute pe fanii B’ESTFEST sa isi descopere talentul ascuns! Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari (in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).


Workshop colaje


Mirela se ocupa cu decuparea elementelor negative din lumea inconjuratoare. Colajele sale transmit un mesaj artistic in publicitatea de strada si releva dorinta de indepartare a privitorului cotidian si de evadare intr-un spatiu lipsit de supunerea valorilor materiale.


Workshop pictura


Zeke, un tanar talentat cu un stil aparte contribuie prin intermediul lucrarilor sale la dezvoltarea street-art-ului, cu ajutorul grafitti-ului si stencil-ului reusind sa reproduca imagini cu lumea asa cum o vede el. Absolvent al liceului de Arhitectura, Zeke transmite prin picturile sale imaginea neutra a realitatii. Materialele folosite de acesta sunt: canvas, vopsea sintetica, stencil si pensulatie, toate conducandu-l catre simplitatea si perfectiunea contrastului. Prin prezenta sa la B’ESTFEST tanarul artist isi propune sa insufle si fanilor B’ESTFEST Summer Camp un pic din talentul si maiestria sa, imaginatia fiind singurul lucru de care au nevoie pentru a crea.


Workshop ilustratii, paste-up


Unul dintre cei mai talentati tineri ilustratori, Daria, va impartasi fanilor B’ESTFEST din secretele care stau in spatele unui paste-up reusit. O tehnica reprezentativa pentru formele actuale de street-art, paste-up-ul a prins din ce in ce mai mult contur si in cultura urbana autohtona, Daria fiind unul dintre reprezentantii acestei noi miscari. Portofoliul sau contine si o colectie impresionanta de street-art-stickers, careia i se alatura numeroase ilustratii grafice si proiectii video realizate pentru diferite expozitii sau evenimente muzicale.


Workshop benzi desenate


Benzile desenate au avut intotdauna categoria lor de public, fascinand copii si adulti deopotriva. Ioana a invatat sa exploateze din plin potentialul acestora ca forma de expresie, devenind unul dintre tinerii artisti romani care isi dedica talentul acestui domeniu. La B’ESTFEST Summer Camp, Ioana isi va expune o parte dintre lucrari, oferindu-le totodata curiosilor sansa sa afle mai multe despre procedeele de realizare a benzilor desenate.


Workshop origami si quilling


Arta impaturirii hartiei, cunoscuta sub numele de arta origami presupune crearea unor modele de creaturi vii, obiecte sau forme decorative abstracte. Desi unii considera origami ca fiind un simplu joc pentru multi acesta este o adevarata arta datorita posiblitatii vaste de a reprezenta in mod realist diferite obiecte. Madalina si-a propus sa ii invete pe cei prezenti la B’ESTFEST Summer Camp cat mai multe despre aceasta arta, fiecare dintre participantii la workshop putand transmite mai departe ceea ce au invatat.


Publicul prezent anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp va avea asadar cu ce sa isi umple timpul liber reusind pe langa muzica sa aiba parte si de momente speciale in care creativitatea ii este solicitata la maxim.