Bucuresti

World Burger Tour

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
433

Voteaza & Distribuie

Descriere

HARD ROCK CAFE BUCUREŞTI anunţă starurile din primul WORLD BURGER TOUR
Burgeri legendari din jurul lumii ajung în meniul de la Hard Rock Cafe Bucureşti

Pentru prima oară de la deschidere, Hard Rock Cafe Bucureşti oferă vizitatorilor un backstage pass pentru a experimenta produsele din gama Local Legendary™ Burger, care aduc arome şi ingrediente din locaţii Hard Rock de pe tot globul. Acestea fac parte din noul meniu World Burger Tour. Burgerii “vedetă”, veniţi de pe 4 continente, vor fi „în scenă” la Hard Rock Cafe Bucureşti de miercuri, 13 mai, până la sfarşitul lunii iunie.

De-a lungul timpului, Hard Rock le-a oferit bucătarilor din toate restaurantele libertatea de a crea un burger local, care să încorporeze aromele specifice ale fiecărei ţări. Aceste produse au fost servite doar în restaurantul în care au fost create... până acum! Mai mult de 150 de burgeri locali au fost evaluaţi de echipa de experţi în arta culinară de la Hard Rock Cafe, iar opţiunile cele mai îndrăgite de consumatori au fost selectate pentru a face parte din meniul World Burger Tour.

Local Legendary Burger de la Hard Rock Cafe se numără în topul preferinţelor fanilor de mai bine de 40 de ani,” a spus Antonia Bautista, Senior Vice-Preşedinte pentru francizele Hard Rock International. “World Burger Tour este o sărbătoare a acestor burgeri şi a talentului culinar pe care Hard Rock Cafe îl salută în lumea întreagă.

Patru headlineri de top vă aşteaptă la Hard Rock Cafe Bucureşti, în meniul World Burger Tour:

  • Java Lava Burger – legenda americană din Seattle conţine carne de vită trecută printr-o marinată pe bază de espresso şi acoperită cu sos lava, inele de ceapă, bacon şi brânză Cheddar Tillamook topită, totul garnisit cu ardei jalapeño copt.
  • Marimba Burger - legenda din Guatemala conţine carne de vită, un strat de fasole picantă, condimentată cu ardei chipotle şi jalapeño, sos salsa, brânză Monterey Jack, brânză Cheddar şi paie crocante de tortilla.
  • Tandoori Spiced Chicken Burger – legenda indiană cu carne de pui asezonată cu condimente şi ierburi savuroase, maioneză cu aroma de menta şi garnitură de castravete.
  • The Bosphorus Burger – legenda din Turcia cu carne de vită, salată de vinete, sos haydari proaspăt şi aromat şi felii de murături.

La fel ca şi artiştii ale căror obiecte de colecţie sunt expuse în restaurantele din lumea întreagă, burgerii de la Hard Rock Cafe sunt pur şi simplu “legendari”. Conţin carne de vita Angus, brânză gratinată, cele mai proaspete ingrediente şi sunt serviţi cu salată verde, roşii, cartofi prăjiţi şi un sos savuros la alegere.

În cadrul meniului World Burger Tour, Hard Rock Cafe prezintă şi o selecţie de cocktailuri, celebre în toată lumea:

  • Mai Tai One On – un cocktail din zona Pacificului de Sud, ce conţine un amestec revigorant de rom Mount Gay Eclipse, Cointreau® Orange, Monin Orgeat, un strop de lime şi suc de portocale.
  • Pomegranate Mule – un mix de vodkă Absolut®, Monin Pomegranate şi bere de ghimbir, care plasează cocktailul în topul preferinţelor, de vară, din Rusia.
  • Mezcarita – o margarita revigorantă, cu savoare de fum, ce vine din Mexic şi este combinaţia perfectă de Del Maguey Mezcal, Cointreau®, Malibu® Coconut şi căpşuni proaspete.
  • Pineapple Ginger Caipirinha – un amestec brazilian de Água Luca™ Cachaça şi ananas, cu un strop de lichior Domaine de Canton Ginger.
  • Maple Old Fashioned – un cocktail american clasic, ce conţine Bourbon Maker’s Mark®, cireşe, sirop de arţar şi suc de portocale, în care să amesteci cu o „baghetă” din şuncă crocantă.

Noile produse din meniu pot fi degustate de clienţii Hard Rock Cafe până la sfarşitul lui iunie. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi pagina de FB www.facebook/hardrockcafebucharest şi site-ul www.hardrock.com/bucharest.