Bucuresti

XTREME face "TRAFIC VERTICAL"

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
748

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 septembrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sambata 15 septembrie, trupa de acrobati XTREME prezinta spectacolul "TRAFIC VERTICAL" in cadrul Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT IN THE STREET.

Spectacolul pregatit de XTREME este continuarea fireasca a primului show de teatru de strada realizat de trupa in 2009 si intitulat "VERTICAL". Atunci, membrii trupei au creat un spectacol extraordinar de acrobatie, gimnastica si dans, pe o scena cu totul neconventionala – suspendati la 20 de metri inaltime, pe fatada Universitatii Nationale de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Piata Universitatii.

Noul spectacol XTREME ramane la inaltime, dar se muta de pe cladiri pe o structura metalica special conceputa, pe cat de complexa, pe atat de originala, cu o inaltime de 14 metri. Cei opt acrobati din trupa – toti fosti gimnasti de performanta, castigatori a numeroase medalii in competitii nationale si internationale, vor sfida din nou gravitatia de dragul artei, in cadrul unui spectacol plin de dinamism.


Intr-un "trafic" continuu si ametitor, acrobatii vor efectua salturi spectaculoase de la 14 metri inaltime, vor fi propulsati in aer cu ajutorul unei trambuline si isi vor demonstra virtuozitatea miscarii prin elemente de gimnastica – toate acestea, pe verticala.

Filtre eveniment

Tip eveniment: Spectacole