Bucuresti

Restaurant Yin-Yang China

Restaurant Yin-Yang China Bucuresti

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Putul lui Zamfir, nr. 38
Telefon
0723310903
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1423

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Yin-Yang China Bucuresti

Restaurantul chinezesc China Express YIN-YANG este membru al U.I.S, si este primul restaurant dintr-o serie de restaurante pe care U.I.S le va deschide in Bucuresti.

Este primul restaurant cu servire ON-LINE si primul care are catalog de prezentare a produselor sale.

Restaurantul China Express YIN-YANG are ca profil prepararea si comercializarea preparatelor chinezesti, in regim "Home delivery" si "Take-away", dar poate servi clientii sai, in limita locurilor disponibile, si la sediul sau.

Restaurantul are program de preluare comenzi L-D 09:30-23:20; livrarea la domiciliu se face L-S intre orele 11:30-23:30 si D 13:00-23:30.

Plata se face cash, in momentul in care clientul a intrat in posesia comenzii. Se pot incheia si contracte cu firme, plata facandu-se prin banca, la preturi negociabile.

Restaurantul nostru poate oferi si servicii de tip "Catering" clientilor care doresc sa serveasca preparatele noastre in cadrul unei receptii, aniversari sau alte ocazii speciale, la preturi negociabile, fara concurenta. Pentru acest tip de comenzi, clientii sunt rugati sa ne comunice comenzile cu minimum 3 zile inainte.

Clientii au posibilitatea de a comanda, la alegere, fie unul din meniurile complete concepute de specialistii nostri, care speram sa intruneasca cele mai variate preferinte ale dvs., fie din bogata lista a preparatelor individuale.

Speram sa va satisfacem toate cerintele dvs. si va asteptam cu sugestii, reclamatii si puncte de vedere la adresa noastra de e-mail: comenzi@china-express.ro.

NU UITATI : CU UN SIMPLU TELEFON, SAVOAREA SI VARIETATEA BUCATARIEI CHINEZESTI, LA TINE ACASA !

VA ASTEPTAM!

Orar restaurant

Luni - Sambata: 11:30 - 23:30
Duminica: 13:00 - 23:30

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: Chinezesc
Servicii oferite: Livrare la domiciliu
Numar de locuri: pana in 50
Program extra: Sambata, Duminica