Bucuresti

Young Ambassadors Forum

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
582

Voteaza & Distribuie

Descriere

Young Ambassadors Forum lansează perioada de înscrieri

Comunitatea International Affairs a organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte România a dat startul perioadei de înscrieri la prima ediție a proiectului național dedicat tinerilor, Young Ambassadors Forum – Tackling chess on the world stage. Be the pawn that counts!

Young Ambassadors Forum reprezintă un forum educaţionalşi este menit să creeze un context propice dezbaterilor și transmiterii de idei referitoare la aspectele îngrijorătoare ale societății contemporane. Acesta va avea ca finalitate Declarația The World We Envision, care va transpune recomandările și viziunea participanților în vederea soluționării problemelor, cu impact asupra comunității naţionale şi internaţionale.

Proiectul se va desfășura între 20 și 23 aprilie în București, iar pe parcursul celor 4 zile, cei 40 de participanți vor lua parte la o serie de conferințe dar și la workshop-uri menite să stimuleze conștientizarea tinerilor asupra unor probleme de actualitate.

Young Ambassadors va aborda două mari tematici: Dificultățile tinerilor în secolul XXI neliniștit, globalizat și înțesat de relații interculturaleșiImpactul jocurilor de putere asupra dimensiunii umane.Acestea vor fi abordate din perspectiva educației și a potențialului acesteia de a produce progres social, din perspectiva rolurilor pe care tinerii le capătă în diferite circumstanțe (de la piața muncii până la conflicte armate), respectiv din perspectiva civismului digital si a identității refugiaților și apatrizilor și a formelor contemporane de sclavie.

Printre invitați se numără domnul ambasador al Olandei -Matthijs van Bonzel, domnul ambasador al Poloniei - Marek Szczygiel, doamna ambasadoare Paraschiva Bădescu, domnul ambasador Sergiu Celac dar și domnul Mihai Răzvan Ungureanu. Pentru a afla mai multe detalii despre proiect și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniu, vizitează pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/YoungAmbassadorsForum?fref=ts sau site-ul: http://yaf.internationalaffairs.ro/

Asadar, daca sunteți interesat de diplomație, relații internaționale si crezi că poți contribui la schimbarea pozitivă a societății în care trăiești te invităm să te înscrii aici: https://yaf.typeform.com/to/i2Jr9D

Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP) este o organizație studențească, non-guvernamentală, bazată pe voluntariat. De 16 ani, VIP și cele 4 comunități ale sale (Business Club, Econosofia, Leadership Development și International Affairs) organizează anual peste 10 programe și proiecte de dezvoltare personală și profesională, pe diverse domenii, pentru studenți și masteranzi, oferindu-le șansa de a învăța într-un mediu dinamic și de a interacționa cu specialiști.