Bucuresti

YPC Cafe

YPC Cafe

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Crisana, nr. 21
Telefon
0751466860, 0743121339
Web
http://www.youngprofessionals.ro/
Categorie
Cafenele
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1355

Voteaza & Distribuie

Descriere

YPC Café este un proiect de antreprenoriat social ce susține ONG-urile și proiectele sociale cu impact pozitiv în societate. YPC Café este cafeneaua care va deveni primul loc din București unde persoanele pasionate și preocupate de dezvoltarea lor personală și profesională se vor putea întâlni într-un cadru non formal, cald și primitor, unde fiecare se va simți ca acasă.

Crearea Centrului de Dezvoltare Personală va permite desfășurarea unor evenimente specifice: workshopuri de dezvoltare personală,întâlniri de networking,expoziții de artă,concerte, speakeri motivaționali precum și multe alte evenimente excepționale. Unicitatea acestui concept este dată de faptul că profitul locației va fi direcționat către ONG-uri pentru susținerea unor proiecte și cauze sociale cu impact în comunitate. De asemenea, YPC Café va desfășura anual sesiuni de concursuri de proiecte sociale, la care ONG-urile pot apela pentru finanțarea proiectelor lor.

Misiunea noastră este să susținem comunitatea să facă diferența. Valorile pe care le promovăm și vă invităm să le împărtășiti sunt:
  • Optimismul și veselia
  • Spiritul de familie: sprijin, încurajare, grija față de echipă și clienți
  • Creativitatea și inovarea
  • Corectitudinea și sinceritatea
  • Dezvoltarea personală și profesională.

Filtre

Facilitati: Locatie evenimente