Bucuresti

Zi metodica pentru profesorii de limba engleza

Zi metodica pentru profesorii de limba engleza

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
898

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultimile zile de înscriere pentru profesorii de limba engleză la ziua metodică Gateway to ELT
Pe lângă celelalte semnificații, ziua de 8 Martie a acestui an este dedicată tuturor cadrelor didactice care predau limba engleză în România. In aceasta zi va avea loc in în sala “Aula Magna” a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti, simpozionul educaţional Gateway to ELT.
Evenimentul este dedicat tuturor profesorilor de limba engleză, aducând la un loc formatori internaţionali, autori de programe educaţionale, materiale didactice şi alţi specialişti din domeniul predării limbii engleze.
Printre invitatii acestui seminar se numara specialisti in domeniul predarii limbii engleze, scrierii creative si a comunicarii in afaceri cum sunt Kostas Pexos, specialist ELT si John Petropoulos coordonator al American European Alliance for Education
Conferinţa este organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea în parteneriat cu României Fischer International, Universitatea Româno – Americană si tabere.com și are ca scop facilitarea accesului profesorilor de limba engleză la cele mai recente informaţii şi resurse din domeniul predării acestei limbi. Simpozionul face parte din campania “Împreună pentru Educaţie” iniţiată de Fundaţia Dan Voiculescu cu scopul de a contribui la constientizarea rolului învăţământului şi al educatorului în societatea românească.
Înscrierile se fac până în data de 7 martie 2014, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro
Participarea este gratuită.