Bucuresti

Zilele lui Zamfir...escu”

Zilele lui Zamfir...escu”

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
602

Voteaza & Distribuie

Descriere

John Puzzle, Viky Red și mulți alți artiști la prima ediție a
Zilelor lui Zamfir...escu”

Fonogram Studios și artiștii pe care îi reprezintă vor participa sâmbătă, 12 iulie, la „Zilele lui Zamfir...escu”. Evenimentul stradal va avea loc între orele 11.00 și 21.00 pe strada Puțul lui Zamfir din București.
John Puzzle pregătește un playlist special pentru acest eveniment, iar punctul culminant al programului Fonogram va fi concertul live pe care-l va susține Viky Red. Artistul va cânta cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Poate”, „Dragoste de-o vară” dar și „Fă-mi tot ce vrei”, cel mai nou single al său, în variantă acustică.
Pe parcursul întregii zile, Fonogram îi va așteapta pe vizitatori cu numeroase momente artistice special pregătite pentru această zi. Totodată, studioul își va deschide porțile pentru cei care vor să vadă care este atmosfera într-un studio de înregistrare și sunt curioși să afle mai multe despre tehnicile folosite pentru înregistrarea unei piese.
Fonogram Studios este una dintre cele 13 companii care participă la „Zilele lui Zamfir...escu”, care este organizat în memoria celui după care a fost denumită strada din București. Evenimentul este ocazia perfectă pentru bucureșteni de a face cunoștință cu lumea muzicii și de a afla tainele acestei industrii. Totodată, este pentru prima oară când Fonogram Studios organizează o zi a porților deschise. Intrarea este liberă.