Bucuresti

ZIUA Portilor Deschise la Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare

Detalii eveniment

Telefon
0724021090, 0724338881
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare
Vizualizari
519

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 aprilie 201810:00-17:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

ZIUA Portilor Deschise la Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare

Suntem gata de oaspeți. Sâmbătă 28 aprilie 2018 organizăm ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon. Puteți să ne vizitați între orele 10.00 - 17.00 și să discutați cu administratorii despre serviciile oferite.

Cu ce ne deosebim de alte camine de batrani din Pantelimon sau Bucuresti?

Avem o echipa care este implicata sufleteste in acest proiect deosebit, un parc cu o suprafata generoasa, o abordare diferita fata de locatarii nostrii, fiind o familie mare, apropiata si binecuvantata de Dumnezeu, iar din acest motiv am ales motto-ul ,,Batraneti linistite in familia noastra,,

Pe partea de servicii medicale caminul nostru oferă asistență medicală 24h/24, medici specialiști 7 zile din 7: chirurgie, cardiologie, medicină internă, geriatrie, psihiatrie. Periodic, stomatolog și orice altă specialitate necesită pacienții rezidenți. Echipa medicală este formată din medici și cadre medicale de o înaltă calitate umană și cu experiență bogată în îngrijirea bolnavilor grav și în faze terminale.
Toate materialele sanitare sunt incluse. Echipamentele medicale sunt în integralitate noi, de ultimă generație, mașini pentru transportarea bolnavilor și ambulanțe.

Va asteptam in familia noastra!