Bucuresti

Zona Politehnică se întărește ca poll de birouri ultramoderne

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
715

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În această săptămână, au început lucrările de construcție la Campus, un proiect nou de birouri situat chiar lângă Politehnică. Proiectul de spații de birouri CAMPUS va avea patru etape de construire, cu suprafețe între 18.350 mp și 22.660 mp, la final urmând a avea o suprafață totală de 81.550 mp.

Clădirile de birouri vor avea 11 etaje, fiind livrate începând din 2018 și până în 2022.

„Polul de business de centru vest, în perimetrul Orhideea-Grozăvești-Politehnică-Cotroceni este destinat în principal companiilor de IT&C, care au nevoie de forță de muncă atrasă din campusurile universitare. Acest proiect nou Campus 6, realizat de un developer cu experiență pe piața bucureșteană se pliază perfect pe cerințele acestor companii: accesibilitate și facilități cât mai multe de tip high tech”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner al companiei ESOP, companie de consultanță aflată în top trei ca volum de spații de birouri închiriate în București.

Campus se află în zona Politehnică, în nou creatul pol de business de centru-vest al Capitalei, la 50 metri de stația de metrou Politehnică, cu acces și la trei linii de tramvai, și cinci linii de autobuz și troleibuz.

Ca facilități, viitoarele clădiri de birouri vor avea un spațiu exterior generos, cu un mic amfiteatru in curtea interioara, unde vor avea loc diverse evenimente culturale, lansari si prezentari, în dorința de a realiza o comunitate ai căror membri să fie viitorii locatari ai spațiilor de birouri.

Spațiile vor fi acoperite la interior și exterior de Wi Fi și comunicarea evenimentelor si facilitatilor complexului se va putea face printr-o aplicație speciala Campus App.

Mai multe detalii si fotografii despre proiect puteți afla aici pe site-ul nostru, in pagina de oferta: Birouri de inchiriat in centru de afaceri Grozavesti - Bucuresti.