Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fluierul arbitrului ghidul sectiunii Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 04 December 2006 - 08:09 PM

Acesta este coltisorul iubitorilor de fotbal. Ca in sport, si in aceasta sectiune ar trebui sa domneasca fair-play-ul.

Va rog asadar sa le aratati respect partenerilor de discutii:

• Comportamentul acela denumit peiorativ "de stadion" lasati-l acolo. Acesta include injuriile, etichetarile de tot soiul si fluieraturile si huiduielile adresate altor suporteri, precum si injurii cu caracter rasist si alte asemenea.
  • Nu postati pe un topic dedicat unei echipe incurajari pentru alta. (adica nu strigati 'forzza cucuietii din deal' pe un topic dedicat echipei 'cucuietii din vale').
  • Nu catalogati partenerii de discutii in functie de echipa a carei suporteri sunt. A fi suporter a unei echipe nu te face mai destept/prost, cult/incult etc. Aceasta include afirmatii gratuite de genul "dinamovistii sunt....", "rapidistii sunt...", "stelistii sunt...".
  • Replici monosilabice de genul "echipa x castiga" "ba y" "eu am dreptate" "ba eu" "ba da" "ba nu" sunt adecvate pentru emisiunea ba da, ba nu, dar nu si pentru o discutie constructiva pe marginea unui subiect.

0

#2 Useril este offline   Mahtan Elendil 

• "It's where the pyramid meets the eye, man!"
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-April 07

Scris 13 May 2007 - 10:21 AM

Vezi postareaShur, la Dec 4 2006, 09:09 PM, a spus:

Acesta este coltisorul iubitorilor de fotbal. Ca in sport, si in aceasta sectiune ar trebui sa domneasca fair-play-ul.

Va rog asadar sa le aratati respect partenerilor de discutii:

• Comportamentul acela denumit peiorativ "de stadion" lasati-l acolo. Acesta include injuriile, etichetarile de tot soiul si fluieraturile si huiduielile adresate altor suporteri, precum si injurii cu caracter rasist si alte asemenea.
  • Nu postati pe un topic dedicat unei echipe incurajari pentru alta. (adica nu strigati 'forzza cucuietii din deal' pe un topic dedicat echipei 'cucuietii din vale').
  • Nu catalogati partenerii de discutii in functie de echipa a carei suporteri sunt. A fi suporter a unei echipe nu te face mai destept/prost, cult/incult etc. Aceasta include afirmatii gratuite de genul "dinamovistii sunt....", "rapidistii sunt...", "stelistii sunt...".
  • Replici monosilabice de genul "echipa x castiga" "ba y" "eu am dreptate" "ba eu" "ba da" "ba nu" sunt adecvate pentru emisiunea ba da, ba nu, dar nu si pentru o discutie constructiva pe marginea unui subiect.

de acord ... :stars: dar aceste reguli trebuie şi respectate , deci cei ce nu le respectă să primească warn....
0

#3 Useril este offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 17 August 2007 - 11:00 PM

Cand am vazut titlul temei,am crezut ca se discuta despre regulamente si interpretarea lor precum si de arbitrii.
M-am inselat :)

Aceasta postare a fost editata de scorpi_on: 17 August 2007 - 11:01 PM

0

#4 Useril este offline   FracasDu Silence 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-November 07

Scris 04 November 2007 - 09:48 PM

Si totusi... daca nu se discuta despre regulamente, arbitrii etc, atunci despre ce ar trebui sa se discute?
Eu zic ca si arbitrii merita onorati, sau mai bine zis criticati, ca de... suntem in Romania...
0

#5 Useril este offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 05 November 2007 - 04:35 AM

pentru aia se poate face un topic in cadrul sectiunii.
0

#6 Useril este offline   ComanDss 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 08

Scris 12 September 2008 - 09:25 PM

Tot respectul pt iubitorii fotbalului...dar, parerea mea, fotbalul e pt prosti ! il detest. inotul sau tenisul sunt adevaratele sporturi :jester:
faceti o statistica si vedeti cati din practicantii acestui sport, au o minima educatie. uita-te la ei cum stiu sa vorbeasca! :P
0

#7 Useril este offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 12 September 2008 - 09:20 PM

Vezi postareaComanDss, la Sep 12 2008, 10:25 PM, a spus:

Tot respectul pt iubitorii fotbalului...dar, parerea mea, fotbalul e pt prosti ! il detest. inotul sau tenisul sunt adevaratele sporturi :jester:
faceti o statistica si vedeti cati din practicantii acestui sport, au o minima educatie. uita-te la ei cum stiu sa vorbeasca! :P

pai da si toti tenismenii si inotatorii sunt intelectuali inascuti cu IQ peste mediu
0

#8 Useril este offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super moderatori
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 25 February 2009 - 02:06 AM

Pānă ieri am crezut că e doar o glumă, dar, aşa cum merg lucrurile, se pare că va fi serios : se va introduce cartonaşul...portocaliu !!! Aşa spune unul din foştii mari arbitrii ai lumii, Pierluigi Collina, şeful Comisiei de Arbitri din Italia. Acesta a spus că International Footbal Association Board ( IFAB ), forul tutelar care poate decide schimbările din regulamentul jocului de fotbal, urmează să ia īn discuţie acest lucru.

"La şedinţa de Sāmbătă 28 Februarie, se va discuta despre introducerea cartonaşului portocaliu, propunere făcută de federaţia nord-irlandeză. Acest cartonaş va defini eliminarea temporară pentru situaţiile īn care cartonaşul roşu e prea mult, iar cel galben, prea puţin".

Sursa : sport365.ro

Aceasta postare a fost editata de lupini: 25 February 2009 - 02:07 AM

0

#9 Useril este offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super moderatori
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 01 March 2009 - 04:01 PM

Pānă la urmă, International Board, a respins folosirea cartonaşului portocaliu.

Sursa : prosport.ro
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi