Suporteri despre suporteri, galerii, ce inseamna a fi suporter etc.
Scris 08 April 2007 - 09:50 PM
Scris 08 April 2007 - 10:11 PM
galerie fidelă echipei īn orice situaţie ar fi ea...U Craiova
asta ca să nu discut totuşi de galeria echipei cu care ţin...aş fi subiectivă
Scris 08 April 2007 - 10:15 PM
suporterul perfect in viziunea mea ar fi cam asa: are abnament pe tot sezonul, merge la toate meciurile si acasa si in deplasasre si canta neincetat si la bine si la rau pentru echipa sa.
ce frumos suna
nu se poate chiar asa dar macar de am scapa de tampitii care dau cu brichete, scaune si alte accesorii si tot ar fi ceva.
Scris 10 April 2007 - 12:04 PM
si as spune ca un suporter adevarat iubeste in primul randul sportul, in cazul de fata - fotbalul. iar sport inseamna, sau ar trebui sa insemne intrecere, spectacol (si nu in sensul de a te da in spectacol...
ok, m-am trezit... ma intorc pe partea cealalta si visez frumos mai departe
Scris 10 April 2007 - 12:19 PM
Am gasit un filmulet despre iubirea alb-violeta
Eterna Viola
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 10 April 2007 - 12:23 PM
Scris 10 April 2007 - 12:28 PM
stef_andry, la Apr 10 2007, 01:08 PM, a spus:
Stef... ca sa iti raspund la fel de 'filosofeste', in niste cuvinte nemuritoare:
I know I'm just a dreamer, but I'm not the only one.
I hope some day you'll join us and the world will be as one.
Clinho... eu am auzit si polisti injurand. Da, demonstratia a fost cat se poate de pasnica. Recunosc ca am ramas placut surprinsa. Multimea s-a imprastiat in momentul in care li s-a spus ca a expirat autorizatia data de Primarie, fara comentarii. Dar i-am auzit si cantand, in gura mare, in centrul orasului un cantecel de care mama lui Claudio Zambon nu cred ca ar fi incantata. Si ma gandesc ca poate nici mamele lor...
Scris 10 April 2007 - 12:42 PM
Cunosc cativa baieti cu fumuri care si-au format un detasament ,e vorba de Dracula Squad.
Vor sa para interesanti pana la proba contrarie.
De pilda la meciul cu Poli Timisoara au aruncat acesti baieti destepti cu role in teren, jandarmeria a impartit fara numar ,fara numar premii .O amendat a fost in jur 1500 de lei , s-au acordat 3 amenzi pentru cei din Detasament, trei capuri din galerie vor vedea meciul la sectie , motivul INTERDICITIE DE A INTRA INTR-O BAZA SPORTIVA TIMP DE UN AN.
La meciul cu UTA tot detasamentul, tot baietii destepti au strigat cat i-au tinut plamanii CINE NU SARE CINE NU SARE ORI I GABOR ORI I PROST DE MOARE continuati sa strigati ca urmatorul meci o sa-l vedeti la sectie, vorbele i apartine unui organ care-i obligat sa pastreze calmul in incinta bazei sportive.
Din punctul meu de vedere o vina o poarta si acesti oameni ai legii care dau dovada de mult zel atunci cand intervin in forta, deci
PE STADIOANE LIBERTATE NU ABUZURI REPETATE
Suporterii pun gaz pe foc atunci cand striga GABORI ASASINI, GABORI ASASINI SAU NU VA PUNETI CU NOI
Eu vorbesc din punctul de vedere au unui cetatean care vizioneaza meciul in fata unui bol de seminte, si care striga DA BA PASE BA
Asfaloth, la Apr 10 2007, 01:28 PM, a spus:
Politia injura plastic cu gloante de cauciuc si cu bastoane in spinare. Si daca intervenea politia ca la Budapesta cu tunuri de apa mai ramaneai placut surprinsa?? Mama lui Zambon acuma canta ingenerilor SUNT MAMA UNUI MACARONAR RATAT, SUNT MAMA LUI JAMBON
Suporterii lui Poli au dreptate echipa nu e a lui Iancu sau a lui Zambon, POLI TIMISOARA apartine suporterilor care merg in deplasare si primesc amenzi pentru consum de bauturi spirtoase in afara arenei (vorbesc de cazul de la Bistrita)
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 10 April 2007 - 12:44 PM
Scris 10 April 2007 - 12:48 PM
jandarmii stateau pe margini si dadeau din cap in ritmul scandarilor, ca alta treaba nu au avut
Scris 10 April 2007 - 02:03 PM
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 10 April 2007 - 02:04 PM
Scris 10 April 2007 - 07:06 PM
Am spus
1. Nu sunt de acord cu injuraturile de mama, orice plod ar fi nascut ele. Mi se par lipsa de bun simt. Iar polistii (adica suporterii lui Poli, sa nu facem iar confuzii) au cantat asa ceva. E total nerelevant si nefolositor.
2. Am spus ca am ramas placut surprinsa ca nu au fost nici un fel de incidente din partea demonstrantilor. Nu au spart, nu au aruncat cu nimic, au plecat exact atunci cand li s-a spus. Nu inteleg ironia si ce legatura avea surprinderea mea cu jandarmii pe care eu nu i-am adus in discutie.
3. In legatura cu jandarmii, am mentionat dupa replica ta ca nu i-am vazut sa se manifeste in nici un fel ostil fata de demonstranti. Stateau pe margine si se uitau, ba erau si ei prinsi de atmosfera. Nu au avut motive sa intervina, nu au intervenit. Este absolut tot ce am spus, fara nici un inteles ascuns.
4. Sunt platiti ca sa pastreze linistea. Le acord aceeasi prezumtie de nevinovatie ca si suporterilor. Daca nu escaladeaza lucrurile si daca nu sunt provocati, ma indoiesc ca vor cauta ei cearta. Sa te iei de cineva datorita profesiei mi se pare la fel de lipsit de sens si la fel de mult o dovada de intoleranta ca si a te lua de cineva pentru ca sustine o anumita echipa. Pentru ca nici una, nici alta nu spun nimic relevant despre cineva, in viziunea mea, strict personala si subiectiva.
Deci... de unde atata inversunare?
Scris 10 April 2007 - 07:49 PM
Sa facem un exercitiu de imaginatie, daca profitau de faptul ca sunt in centru si pot sa-si descarce nervii, Poli a pierdut atunci cu Iasiul, deci puteau devasta magazinele sa fie un razboi in toata firea, daca erau un club de suporteri din capitala sigur nu se termina asa pasnic.
Atunci cum vedeai acel protest? pana la urma Dobos si Zambon au legatura in privinta palmaresului
Aceasta postare a fost editata de Clinho: 10 April 2007 - 07:50 PM
Scris 10 April 2007 - 07:53 PM
eu am spus ce am vazut si ce am auzit. si am spus ce mi-a placut si ce nu mi-a placut. indiscutabil ca putea iesi muuuuult mai nasol. dar din punctul meu de vedere se putea si mai bine. cum spuneam... i'm a dreamer
Scris 11 April 2007 - 11:58 AM
Scris 11 April 2007 - 12:04 PM