Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Oua de prepelita? V-ati simtit mai bine dupa consumul lor? Evaluare topic: - - - - -

#21 Useril este offline   Deirdre Orca 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-May 08

Scris 27 June 2008 - 09:37 AM

Vezi postareamoona, la May 6 2005, 11:46 AM, a spus:

Voi ati tinut cure cu oua de prepelita? Au avut efecte bune? ..sau a fost doar impresia mea atunci?

Confirm. Am tinut acum 3 ani cura cu 240 de oua. Ca urmare a alimentatiei vegetariene si usor exclusiviste, se instaurase o demineralizare puternica. Am inceput cura perfect constienta ca numai gandul la ce urmeaza sa inghit imi intorcea stomacul pe dos, dar determinata sa merg pana la capat. Spre placuta mea surpriza, este mult mai usor decat pare la prima vedere si nici pe departe gretos.
Nu mi-am facut analize nici inainte, nici dupa cura (am alergie la medici :blink:), insa energia, buna dispozitie si starea generala de bine au fost puternice si demne de luat in seama dupa terminarea curei.

Sfat pentru cei care doresc sa urmeze cura: nu faceti o achizitie prea mare din punct de vedere cantitativ inca de la inceput, mai bine cumparati cate putin pentru a beneficia mereu de produsul proaspat.
0

#22 Useril este offline   BogdanF 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-November 11

Scris 28 November 2011 - 09:10 PM

Eu am consumat oua de prepelita timp de aproximativ 3 saptamani si pot sa spun ca a fost excelent. Pacat ca nu m-am tinut de cura, ar fi fost mult mai bine. Va pot recomanda pe cei cu care am colaborat. Cei de la www.ouaprepelite.com . Mereu au avut oua proaspete si au fost corecti cu mine.
Eu va sfatuiesc macar sa incercati o cura cu oua de prepelita si o sa vedeti diferenta in doar cateva zile.
Sanatate!
0

#23 Useril este offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 28 November 2011 - 11:07 PM

Vezi postareaBogdanF, la 28 November 2011 - 09:10 PM, a spus:

Eu am consumat oua de prepelita timp de aproximativ 3 saptamani si pot sa spun ca a fost excelent. Pacat ca nu m-am tinut de cura, ar fi fost mult mai bine. Va pot recomanda pe cei cu care am colaborat. Cei de la www.ouaprepelite.com . Mereu au avut oua proaspete si au fost corecti cu mine.
Eu va sfatuiesc macar sa incercati o cura cu oua de prepelita si o sa vedeti diferenta in doar cateva zile.
Sanatate!

Din primul tau post si faci reclama.
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi