Finala Ligii Europa (Fosta Cupa U.E.F.A.)
Atletico Madrid - Fulham Londra 2 - 1
Pentru Atletico Madrid a marcat argentinianul Diego Forlan, în minutele 32 şi 116, iar pentru Fulham a marcat Davies, în minutul 37.
Echipele:
Atletico Madrid: De Gea - Ujfalusi, Perea, Dominguez, A. Lopez - Reyes, R. Garcia, Assuncao, Simao - Forlan, Aguero. Antreonor: Quique Sanchez Flores.
Fulham: Schwarzer - Baird, Hangeland, Hughes, Konchesky - Duff, Etuhu, Murphy, Davies - Gera, Zamora. Antrenor: Roy Hodgson.
Un meci care a avut parte de patru reprize, pentru a se decide cine câştigă. Îmi amintesc şi acum meciul din finala Cupei U.E.F.A., din anul 2001, FC Liverpool - Vitoria Alaves 5 - 4, văzută de mine într-un club din Braşov. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri. Acesta e motivul pentru care îmi amintesc acea finală. Un alt motiv pentru care îmi amintesc acea finală, fiind faptul că imediat după meci, a început un scandal în club.
Revenind la finala de aseară, mi-a plăcut în primul rând atmosfera din tribune. E frumos când se întâlnesc echipele din Anglia cu cele din Spania ! Jocul, cum era şi de aşteptat, a fost unul energic, cu multe combinaţii şi multă fantezie din partea spaniolilor, şi, cu o echipă engleză care, în a doua repriză, a cedat fizic. După cum au mers lucrurile, a câştigat....cine şi-a dorit mai mult victoria.

Diego Forlan