Bine ai venit
(
Logare
|
Inregistrare
)
Pagina 1 din 1
Circulatia in Bucuresti traficul din Bucuresti
Scris 23 September 2008 - 09:25 AM
QUOTE(bucureci @ Jul 9 2008, 01:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mai rezistati cu acest trafic infernal din capitala?
Nu stiu cat mai rezistam. Mi-am lasat masina acasa.Am zis ca daca merg cu tramvaiul si cu metroul e ok, dar, surpriza surprizelor.... nu e loc nici in metrou,nici in tramvai. Nu stiu... eu am senzatia ca ne sufocam, am senzatia ca nu mai e loc in Bucurestiul asta si stiti de ce? Pt ca toata lumea din provincie vine aici. Toti din provincie spun ca bucurestenii sunt nebuni. Pai cred si eu ca suntem nebuni, nu avem motive? Du-te in oricare oras din tara si vei vedea ca nu se traieste in ritmul asta. Uita-te pe strada si vei vedea ca una din 7-8 masini are numar de provincie. Ce dracu or cauta toti aici? Sa stea fiecare la casa lui pt ca aici in bucuresti nu se mai poate respira
Scris 18 October 2008 - 04:21 PM
Am vazut la stiri ce criza este la locurile de parcare: 13 masini pe un loc de parcare. Asta nu este totul. Sa vedeti nesimtirea de care dau dovada unii in trafic prin Bucuresti. Pe siteul www.politiarutiera.ro sunt prezentate mai multe filmulete de genul asta. merita vazut!
Scris 16 November 2008 - 11:13 AM
QUOTE(bucureci @ Jul 9 2008, 12:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Mai rezistati cu acest trafic infernal din capitala?
Am avut norocul sa gasesc un job langa casa si mai bine platit. Nu am ezitat o secunda si abia acum inteleg ce inseamna sa ai 2 ore in plus pe care le castigi pentru tine. Sunt orele pe care le pierdeam pe drum la si de la serviciu. Acum am timp sa merg si la o sala de aikido yoshinkan, lucru care inainte era un vis de neatins.
Schimbarea radicala a intervenit atunci cand mi-am vandut masina in ideea de a-mi cumpara una noua... Cumpararea a intarziat, pentru ca bancile nu mai sunt asa darnice cu creditele. Asa ca m-am profilat pe transportul cu metroul (desi e tare aglomerat in umele momente...) si nu ezit sa iau, ori de cate ori e nevoie, taxiul. Am ramas surprins sa constat ca am nevoie de taxi de maxim 3 ori saptamanal, mai ales la cumparaturi. Iesiri din Bucuresti nu am decat maxim o data pe luna si atunci inchiriez o masina (daca iei un logan e chiar rentabil). Cred ca nici nu imi mai cumpar o masina... De ce sa dau atatia bani si sa imi fac nervi in trafic...??
Scris 24 November 2008 - 03:13 PM
Pfuuu haos total...nustiu cum de mai rezistam asa si mai vezi si pe cate unul care sta sa se urce peste tine si tot el ''mai..beep...si beeep
)"
Scris 25 February 2009 - 01:14 PM
eu sunt din iasi si aici treaficul este infernal, dar nu se compara cu bucurestiul, am fost zilele trecute, data viitoare o sa las masina si o sa iau trenul
Scris 19 March 2009 - 11:55 AM
Gras subiectul! De vina sunt presedintele, primul ministru , primarii ...oricine numai EU nu. Criza mondiala in orice caz. Evreii, ungurii, teroristii..... EU circul corect ,corect, corect. Am mers de la Ghencea pe langa tramvaiul 41 pana la cap la pas , cu nervi , cu draci, injurand primaria si asteptand sa vad santierul care ne blocheaza! Ei bine nu era nici-un santier nici-o groapa remarcabila fata de cele obisnuite....nimic! A doua oara am fost atent sa vad ce se intampla.
O sa radetzi dar nimic altceva decat cate o masina oprita cu semnale de avarie cam la fiecare suta de metri care bloca un culoar sau mai des chiar, cate un microbuz mai maricel, un 4x4 parcat perpendicular pe trotuar care trece si pe culoarul al doilea... Atat. Sigur asta nu anuleaza adevarurile privind gropile, numarul de masini, lipsa de semafoare, luatul la stanga pe marile bulevarde, politia care sta dupa colt, primarii, guvernul, etc. etc. dar.....hai sa ne mai vedem si in oglinda retrovizoare.
O sa radetzi dar nimic altceva decat cate o masina oprita cu semnale de avarie cam la fiecare suta de metri care bloca un culoar sau mai des chiar, cate un microbuz mai maricel, un 4x4 parcat perpendicular pe trotuar care trece si pe culoarul al doilea... Atat. Sigur asta nu anuleaza adevarurile privind gropile, numarul de masini, lipsa de semafoare, luatul la stanga pe marile bulevarde, politia care sta dupa colt, primarii, guvernul, etc. etc. dar.....hai sa ne mai vedem si in oglinda retrovizoare.
Scris 20 March 2009 - 09:18 PM
Am fost in Bucuresti ieri si azi. Traficul este infernal, nimeni nu respecta banda de deplasare, se face slalom intre benzi si fara sa se semnalizeze schimbarea directiei de drum. Din cate am vazut, daca nu esti foarte atent, ai foarte mari sanse sa te trezesti ca ai fost lovit de alt participant din trafic.
Scris 04 June 2009 - 02:15 PM
Cand nu esti cu numar de Bucuresti la masina si esti mai debusolat in trafic, incep nenorocitii sa te claxoneze ca disperatii.
Partajeaza acest subiect:
Pagina 1 din 1