Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Traficul Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 July 2008 - 10:21 PM

Din cate am sesizat traficul este foarte mare in Bucuresti. Si nu exista respect in circulatie. Parca domneste regulile junglei: esti tare si infigaret, ai avantaj. Respecti regulile de circulatie, esti considerat fraier. Iar depre locurile de parcare exista o intreaga mafie, care iti cere taxa de protectie ca sa parchezi masina in siguranta in locuri unde sunt considerate parcari publice. ce porcarie. Si este o chestie care se stie si ia amploare. O porcarie.
0

#2 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 18 October 2008 - 04:27 PM

Legat de ce am scris mai sus: tupeul in trafic a crescut si primele rabufniri au si venit! Impuscaturi ca in Texas in vremea serifilor! dar asta avem si cu asta defilam!
0

#3 Useril este offline   Rmihai 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-January 10

Scris 19 January 2010 - 10:16 PM

QUOTE (bahuczki @ Oct 18 2008, 04:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Legat de ce am scris mai sus: tupeul in trafic a crescut si primele rabufniri au si venit! Impuscaturi ca in Texas in vremea serifilor! dar asta avem si cu asta defilam!

:lol:) Nu e domne nimic asta .. ba chiar face parte din rutina. Sunt un bucurestean nascut si crescut aici. Drumurile de care spui acolo .. ne-am obisnuit cu ele .. daca nu faci 2-3 drumuri intr-o zi in care sa nimeresti 2-3 prosti care sa te faca sa cobori la ei sa-i dai cu capu de volan, sa eviti 2 accidente si apoi inca unul din cauza inconstientilor care intai ies de pe strada si apoi se uita daca este liber.. n-ai facut nimic.

te invit pe blogul meu ca sa te destinzi putin 8)

http://radulescumihai.wordpress.com/

muzicam, filme, trailere, povestiri, toate ca sa ne simtem bine
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi