Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Suporteri de Timisoara Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   darkstar_tfd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 16-March 07

Scris 05 September 2008 - 10:35 AM

Cred ca toti cei care se uita la stiri au auzit despre protestul suporterilor timisoreni, de ieri seara. Nu sunt cel mai mare fan al Poli, nu merg la toate meciurile, dar apreciez galeria - care in opinia mea este cea mai frumoasa din tara. Inca tin minte meciul Politehnicii cu Steaua, de la Timisoara, in care echipa Stelei de atunci marca 8 goluri. Oamenii au continuat sa cante, au ramas cu echipa, au dovedit ca sunt suporteri adevarati.

De aia imi place mie Poli, de aceea atunci cand ma bag in football manager pe Romania, incep jocul cu Poli.

Ieri seara am fost si eu la protest. Am ajuns acolo din greseala. Initial m-am dus sa ii duc smartmodemul Vodafone unui prieten, dar cand am vazut manifestatia ne-am decis amandoi sa vedem mai in amanunt despre ce e vorba. Am incercat sa fac niste poze, m-am dus cat de aproape am putut de centrul actiunii, am “inghitit” niste gaz, am reusit sa vad niste “discutii” interesante, cativa suporteri care au avut tupeul sa comenteze au fost luati pe sus de politie.

Am mai auzit ceva mai mari de-ai politiei vorbind la telefon si am auzit si cand urmau jandarmii sa “se bage in galerie” la ordine de sus.

M-am intalnit pe acolo si cu Dan, care se pare ca a fost cu galeria inca de la inceput. Nu stiu numarul de oameni care au participat la protest, unii spun ca 1000, altii ca ar fi fost vorba de 10.000. Eu unul spun ca oricati s-ar fi strans ar fi aratat ca Timisoara are nevoie de fotbal. Este un oras mare cu un ritm rapid de dezvoltare, cu multi oameni de afaceri, se ruleaza multi bani, DAR nu avem nevoie de hoti care nu stiu de unde sa mai traga si sa distruga fotbalul timisorean.

articol complet
0

#2 Useril este offline   eddy1973 

• Torquemada gran inquisitor
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 06 September 2008 - 01:18 PM

respect pt fanii lui POLI
0

Reclama

Partajeaza acest subiect: