aXel_z, la Mar 29 2009, 11:40 AM, a spus:
Buna

am si eu niste nelamuriri in legatura cu creatina

....... aici ma adresez in special celor care au folosito.....ceilalti vas ruga sa stati pe tusa asta dak nu cumva avetzi intrebari(imi pare rau dar vreau raspunsuri de la un expert care stie ce zice nu doar povesti).
Observand ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum,iti voi da eu un reply cu toate ca nu sunt un expert in materie. Insa am folosit creatina & co. si iti pot da o parere personala cu privire la asta.
aXel_z, la Mar 29 2009, 11:40 AM, a spus:
Din cate am citit creatina ajuta la dezvoltarea masei musculare si iti da energia necesara in timpul antrenamentului, aceasta avand si o retinere de apa in corp

.
1.Creatina sub forma de fosfat ..... retine la fel de multa apa in corp ca si cea monohidrata?
2.Cat timp ati folosit creatina?
3.Cat de mult ati scazut in volum si forta dupa ce ati incetat consumarea acesteia?

Da,creatina ajuta la dezvoltarea masei musculare. Nu am mai luat niciun fel de creatina sau proteina din octombrie anul trecut si,cu toate ca masa a mai scazut un pic (mi-ar mai trebui cca. 3-4 kg pentru a ajunge la greutatea ideala inaltimii mele) energia a ramas aceeasi,in sensul ca exercitiile tot cu aceleasi greutati le execut. Insa muncind,voi recupera.
Nu sunt un adept al suplimentelor nutritive,insa daca esti slabut poti lua o luna,doua,ceva proteine fara ca mai apoi sa renunti la gym.
Eu am folosit primavara trecuta Creatine 1000 de la Pro Nutrition,Gigant Pro Mass de la Whey Line combinate,iar vara trecuta am luat numai Gigant Pro Mass,tot de la Pro Nutrition,fara creatina sau altceva. Nu sunt excelente,sunt bunicele iar eu am fost multumit.
Dupa cum ti-am spus,de 6 luni nu am mai luat nimic si nici nu voi lua,continuand sa lucrez natural. Proteinele au fost doar la inceput.
In privina alimentatiei,ce pot sa-ti spun...decat sa respecti cele 3 mese zilnice (eventual sa mai iei si cate o gustare intre ele

) si sa consumi cca. 2 litri de apa pe zi.
In rest toate cele bune.