Victor Piţurcă, antrenorul care ne-a distrus visul de a-i vedea pe tricolori la turneul final din Africa de Sud
Scris 03 April 2009 - 07:34 PM
Scris 03 April 2009 - 07:59 PM
Spyder, la Apr 2 2009, 03:39 PM, a spus:
draga nu ca cizmele ci ca unele sovietice de prin al doilea razboi mondial
lupini, la Apr 3 2009, 12:23 PM, a spus:
Hai acum ca nu toti jucatorii sunt asa varza.Avem si cativa jucatori buni ...avem,doar ca nu stim sa ne folosim de cei buni si pisicii mei ca daca antrenorul s-ar fi implicat mai mult ar fi ales alti jucatori cred ca situatia ar fi alta,ia sa vina olaroiu sau Mircea lucescu sa antreneze nationala sa vezi atunci cum ar stii si jucatorii astia ar nostri sa joace mai bine.Cum pot niste antrenori ca ei sa faca din niste echipe cu o valoare mediocra echipe foarte bune? explicati si voi asta......
da nu zic ca jucatorii nu au vina lor,dar antrenorul face cat toti la un loc.Antrenorul trebuie sa stie sa te motiveze,sa te faca sa iti placa sa joci sa joci de placere nu de stres sau altcumva.Sincer piturca ca jucator nu a fost cine stie ce si ca antrenor e mai varza.
Scris 03 April 2009 - 08:53 PM
Oameni buni, jocul echipei este prost ... foarte prost ... aproape de ridicol, penibil, grotesc
Eu de cand este piturica la echipa nationala nu tin minte vreun moment cand sa ma fi simtit mandru de echipa asta ... nici macar cand castiga ...
Cu atat mai grav ca este atat de nesimtit incat sa nu realizeze ridicolul in care pica cu aceasta atitudine. In toata lumea asta daca ai gresit ca si conducator iti dai demisia de onoare si in felul acesta poti continua cu fruntea sus. Doar in Romania leaderii nu limita bunului simt ... nu au onoare si nu inteleg sa recunoasca cand gresesc. La banii lui acesti 300.000 euro sunt dovada care mai era in plus necesara ca nu este omul potrivit. Citesc cu parere de rau pareri care sustin decizia lui de a nu isi da demisia de dragul banilor din contract. Exact aceasta mentalitate ne tine inca in comunism.
Scris 03 April 2009 - 09:34 PM
mau77mau, la Apr 3 2009, 09:53 PM, a spus:
Ma omule.... daca alegi 11 atleti care n-au nici o legatura cu fotbalu {spun atleti ca macar sa aibe conditie fizica} ,il pui pe MIRINHO antrenor si ii pui sa joace cu o formatie amarata de divizia C fara antrenor....tu cine crezi ca va castiga ?
Scris 04 April 2009 - 08:56 AM
Toranagasama, la Apr 3 2009, 10:34 PM, a spus:
am recitit de 10 ori ce ai scris sa ma conving ca nu glumesti ..
se pare ca nu
PITURCA a ales cei 11 jucatori ... daca avea bun simt la un momentdat (acum este prea tarziu) spunea ... oameni buni aveti asteptari prea mari ... toti jucatorii nostri sunt de kkt si eu chiar daca sunt bun antrenor nu am ce face cu ei. Si asta era un alt motiv de demisie de onoare. Daca nu a facut asta inseamna ca a fost multumit de jucatori. DAR: ai avut vreo clipa impresia ca aduce la nationala doar cei mai buni jucatori ? ca ii motiveaza cum trebuie ? ca exista o atmosfera la nationala propice victoriei ?
Aceasta postare a fost editata de mau77mau: 04 April 2009 - 08:57 AM
Scris 04 April 2009 - 09:55 AM
De ce oare Generaţiea de Aur a lui Hagi, făcea performanţe, iar Generaţia de (...) a lui Mutu, nu face nimic. Să vedem ce jucători erau īn ambele cazuri, şi unde jucau ei, adică, ce cluburi īi recomanda :
Generaţia de Aur : Hagi ( Real Madrid şi FC Barcelona ), Gheorghe Popescu ( FC Barcelona ), Dan Petrescu ( Chelsea ), Răducioiu ( AC Milan ), Ilie Dumitrescu ( Tottenham ), Lăcătuş ( Osasuna ), Adrian Ilie ( Valencia )....etc....etc.
Generaţia de (...), adică cea actuală : Raţ ( Şahtior Doneţk ), Tamaş ( Dinamo Bucureşti ), Rădoi ( Al Hilal, printre cămile ), Codrea ( Siena ), Cociş ( Lokomotiv Moscova ), Ovidiu Petre ( Terek Groznīi ), Mazilu ( Dnepr Dnepropetrovsk )
Staţi, comparaţi, şi analizaţi ! Cei din generaţia de aur, jucau la marile cluburi ale lumii, cei din generaţia actuală, joacă la marile cluburi ale stepei ruseşti, şi ale deşertului Rub Al-Khali. De parcă Piţurcă ar fi vinovat că ei sunt neputincioşi. Orice antrenor ar veni, va trebui să se folosească tot de cei pe care-i avem.
Scris 04 April 2009 - 12:16 PM
mau77mau, la Apr 4 2009, 09:56 AM, a spus:
Yep... Din pacate tu nu realizezi ca doar cei pe care ii vezi in nationala facuta de piturca sunt cei mai buni
Scris 05 April 2009 - 10:16 PM
lupini, la Apr 4 2009, 10:55 AM, a spus:
Fii corect te rog. Mutu ( Inter Milano,Chelsea,Fiorentina), Chivu (AS Roma,Inter Milano).
Avem jucatori buni si in Liga I.
Iar sub comanda lui Piturca am obtinul ultimele 2 calificari la turneele finale.
Adevarul,crudul adevar.
Aceasta postare a fost editata de -Iskander-: 05 April 2009 - 10:16 PM
Scris 05 April 2009 - 10:26 PM
lupini, la Apr 4 2009, 10:55 AM, a spus:
De ce oare Generaţiea de Aur a lui Hagi, făcea performanţe, iar Generaţia de (...) a lui Mutu, nu face nimic. Să vedem ce jucători erau īn ambele cazuri, şi unde jucau ei, adică, ce cluburi īi recomanda :
Generaţia de Aur : Hagi ( Real Madrid şi FC Barcelona ), Gheorghe Popescu ( FC Barcelona ), Dan Petrescu ( Chelsea ), Răducioiu ( AC Milan ), Ilie Dumitrescu ( Tottenham ), Lăcătuş ( Osasuna ), Adrian Ilie ( Valencia )....etc....etc.
Generaţia de (...), adică cea actuală : Raţ ( Şahtior Doneţk ), Tamaş ( Dinamo Bucureşti ), Rădoi ( Al Hilal, printre cămile ), Codrea ( Siena ), Cociş ( Lokomotiv Moscova ), Ovidiu Petre ( Terek Groznīi ), Mazilu ( Dnepr Dnepropetrovsk )
Staţi, comparaţi, şi analizaţi ! Cei din generaţia de aur, jucau la marile cluburi ale lumii, cei din generaţia actuală, joacă la marile cluburi ale stepei ruseşti, şi ale deşertului Rub Al-Khali. De parcă Piţurcă ar fi vinovat că ei sunt neputincioşi. Orice antrenor ar veni, va trebui să se folosească tot de cei pe care-i avem.
deacord in mare parte,insa cum e posibil ca aceiasi jucatori sa bata olanda,sa joace la egalitate cu franta si Italia,sa castige grupa preeliminarie de la CE2008 si acum sa deie cu capul in gard in fata Lituaniei,sa se chinuie in gfata amatorilor din Feroe?
Scris 06 April 2009 - 02:59 PM
maksim, la Apr 5 2009, 11:26 PM, a spus:
Olanda a pierdut la Constanţa, din cauză că arbitrul a acordat golul marcat din offside, a lui Goian. S-a văzut cine e mai valoros, după cāteva luni, la Campionatul European, cānd olandezii au făcut instrucţie cu noi.
Au jucat la egalitate cu Franţa şi cu Italia, īn condiţiile īn care, ziariştii italieni şi francezi comentau despre jucătorii din ţările lor, că aşa joc prost nu au mai văzut de multă vreme. Practic, ne-am chinuit să facem egal cu două echipe ce nu jucau nimic.
Scris 14 April 2009 - 09:56 AM
Scris 19 April 2009 - 02:48 PM
Scris 21 April 2009 - 10:39 AM
Scris 24 April 2009 - 01:36 PM
http://www.youtube.c...h?v=iqsKBy9peW4
Aceasta postare a fost editata de sports: 24 April 2009 - 01:37 PM