Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Xanadu Postavarul Despre.... Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Alice_23 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-December 09

Scris 26 December 2009 - 12:32 PM

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu nu ma mai intorc acolo niciodata. Iubitul meu a avut intr-o seara minunata idee de a-mi face o surpriza...auzise el de Xanadu ca e un restaurant bun cu mancarica super. De surprize deastea numai am nevoie niciodata!!!! Am ajuns acolo, ne-am asezat si cca 10 minute am asteptat sa ne bage cineva in seama, ospatarul insa cred ca se ratacise printre mesele alea multe care cred ca erau vreo 5-6...si culmea goale!!! Dupa ce intr-un final si-a gasit drumul spre masa noastra, am avut timp suficient sa ne hotaram asupra mancarii. Eu cum sunt din fire mai pofticiosa am comandat Cotlete de Oaie la Gratar cu o salata asortata iar iubitul meu Ficatei Haiducesti cu cartofi prajiti. Din 350 de grame cat aveau Cotletele de Oaie la gratar am primit de fapt 4 oscioare uscate fara nici un gust si nu stiu unde aveau ele 350 de grame??? cred k cu tot cu farfurie! Ficateii iubitului meu erau tot cam arsi(bine facuti au spus ei) dar asta este....Nu mai merg acolo niciodata. In privinta mancarii dupa parerea mea ar cam trebui sa-si schimbe bucatarul, ei isi dau silinta dupa cate am vazut dar nu le reuseste. Chelnerii draguti dar cam plictisiti si lenti in miscari. Atmosfera foarte linistita ce-i drept cat despre iubitul meu inca 2 surprize deastea si ne despartim!
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi