Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Schumacher "Intinerit" de revenirea in Marele Circ Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Mihhhai 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 02 February 2010 - 02:46 PM

Cel mai mare pilot din istoria F1 Michael Schumacher va reveni in acest sezon dupa ce anuntase cu cativa ani in urma, ca nu se gandeste sa mai revina.
Placerea de a "pilota" nu l-a putut opri de la revenirea in locul unde se simte cel mai bine si unde a batut numeroase recorduri.

Iata spusele campionului intr-un interviu:

-“Intr-un fel este ca in 1991, sa fiu sincer. Cand am intrat in Formula 1 am fost socat de primele tururi parcurse si extrem de incantat de urmatoarele. La fel s-a intamplat si acum. Ma simt ca un baietel care tine in mainile sale o jucarie si se bucura cat mai mult de aceasta”

-“Cu siguranta sunt bucuros pentru ca am revenit in actiune dupa atatea curse privite la televizor. A fost o zi pozitiva, iar masina s-a comportat foarte bine, fiind mult mai usor de pilotat in comparatie cu cea din 2009

-“Am vazut vechea mea masina pe circuit fara ca eu sa fiu in spatele volanului, iar aceasta mi-a dat o senzatie ciudata. Dar chiar si asa m-am bucurat sa-l revad pe fratele meu (n.r. - Felipe Massa) pe circuit, in monopost, cum de altfel ma bucur sa-i revad pe toti de la Ferrari pe linia boxelor"

In prima zi de teste Schumacher a inregistrat 1:12.847, dupa 40 tururi pe circuitul Ricardo Tormo.

sursa:Stiri - Blue Sport
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi