Placerea de a "pilota" nu l-a putut opri de la revenirea in locul unde se simte cel mai bine si unde a batut numeroase recorduri.
Iata spusele campionului intr-un interviu:
-“Intr-un fel este ca in 1991, sa fiu sincer. Cand am intrat in Formula 1 am fost socat de primele tururi parcurse si extrem de incantat de urmatoarele. La fel s-a intamplat si acum. Ma simt ca un baietel care tine in mainile sale o jucarie si se bucura cat mai mult de aceasta”
-“Cu siguranta sunt bucuros pentru ca am revenit in actiune dupa atatea curse privite la televizor. A fost o zi pozitiva, iar masina s-a comportat foarte bine, fiind mult mai usor de pilotat in comparatie cu cea din 2009
-“Am vazut vechea mea masina pe circuit fara ca eu sa fiu in spatele volanului, iar aceasta mi-a dat o senzatie ciudata. Dar chiar si asa m-am bucurat sa-l revad pe fratele meu (n.r. - Felipe Massa) pe circuit, in monopost, cum de altfel ma bucur sa-i revad pe toti de la Ferrari pe linia boxelor"
In prima zi de teste Schumacher a inregistrat 1:12.847, dupa 40 tururi pe circuitul Ricardo Tormo.
sursa:Stiri - Blue Sport
Acest topic e inchis