Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Planificarea unui tur prin Bucureşti Elevi străini în vizită în Bucureşti Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Natipac 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 10

Scris 24 February 2010 - 01:59 PM

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutaţi în organizarea unei excursii.
Am planificat pentru un grup de elevi din Germania (17-18 ani) o excursie în Bucureşti în această primăvară.
Cazarea este asigurată, acum întocmesc o listă cu obiective turistice, avem la dispoziţie 4 zile.
Vreau să-i plimb cât mai mult pe străzi ca tinerii să-şi faca o idee despre capitala României.
Eu cunosc Bucureştiul dinainte de Revoluţie, printre locurile de vizitat mi-am notat:
Calea Victoriei cu Muzeul Enescu, Ateneul Român, Palatul Regal şi Piaţa Revoluţiei, apoi Curtea Veche, Hanul lui Manuc, Palatul Parlamentului.
Un alt traseu va cuprinde Opera, parcul Cişmigiu, Piaţa Universităţii şi Teatrul Naţional.
În altă zi vom merge din Piaţa Romană spre Arcul de Triumf, Muzeul Satului şi Herăstrău.
Pe aceste itinerarii trebuie să facem şi pauzele de prânz, aici am nevoie de ajutorul forumului:
pe unde putem mânca în cadru plăcut şi relativ ieftin (liceeni cu bani de buzunar) pe traseele pomenite, eventual la restaurante cu terase/grădini?
Ce nu vrem: fast food gen MacDonald.
Cum putem vizita Palatul Parlamentului, care e programul, preţul, există ghid?
Cum putem vizita Palatul Regal, nu muzeele de artă ci interioarele păstrate original, eventual Sala Tronului?

Într-o zi vrem să mergem la Sinaia (castelul Peleş) şi Buşteni, vrem să închirem un mic autobuz, dar am auzit că spre Valea Prahovei circulaţia e dificilă, ar fi poate mai bine să ajungem pe Valea Ialomiţei la Sinaia?

Vă mulţumesc pentru orice informaţii utile şi sugestii.
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi