Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bine de stiut... Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 23 August 2010 - 11:48 AM

Sucul de morcovi este o sursa excelenta si usor accesibila de vitamina A usor asimilabila. Ajuta nu doar digestia, cicatrizeaza formatiunile ulceroase gastro-intestinale, dizolva formatiunile canceroase, fiind de ajutor in mentinerea structurii osoase a dintilor. Indicat in bolile hepato-biliare si dermatologice.
0

#2 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 August 2010 - 02:21 PM

Praful de cacao previne îmbătrânirea şi apariţia ridurilor datorită conţinutului său bogat în polifenoli, substanţe care spală radicalii liberi din organism.
0

#3 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 August 2010 - 09:23 AM

Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
- Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
- Un pahar de apa cu 30 de minute inainte de o masa. Ajuta digestia.
- Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
- Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.
0

#4 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 August 2010 - 08:51 AM

Consumul de ceai negru poate reduce nivelul colesterolului si, totodata, scade riscurile unui atac de cord, spun cercetatorii americani. Impreuna cu Ministerul Agriculturii din SUA, ei au experimentat pe bautorii de ceai negru, timp de 3 saptamani, evolutia colesterolului. S-a constatat ca nivelul acestuia a scazut intre 3 si 7 procente.
0

#5 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 August 2010 - 11:25 AM

O igiena ireprosabila a mainilor (4 spalari pe zi) va permite sa contractati cu 25% mai putine guturaiuri si cu 50% mai putine gastroenterite, comparativ cu persoanele care se spala pe maini o singura data pe zi.
0

#6 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 September 2010 - 12:09 AM

Mănâncă mai multă coajă de pâine! Conţine de până la opt ori mai multă lizină, antioxidant care luptă împotriva cancerului, decât miezul.
Pâinea neagră, sau cea făcută din făină integrală (graham) este mai hrănitoare decât pâinea albă şi are un conţinut crescut de fibre alimentare.
0

#7 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 September 2010 - 11:38 AM

Foloseste Coca Cola si la lucruri practice.
Pentru a desprinde orice fel de hârtii, gumă sau silicon, lipite pe orice suprafaţă de sticlă, umezeşte zona respectivă cu CocaCola.
Pentru a slăbi un şurub oxidat, pune o cârpă umezită cu CocaCola peste şi şurubul va ieşi mai uşor...
0

#8 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 September 2010 - 11:15 PM

Pielea este asemanatoare unui al treilea rinichi, deoarece contribuie la reglarea necesarului de apa al organismului si eliminarea toxinelor prin transpiratie. Aspectul ei ne poate indica prezenta anumitor boli. Astfel, o piele aspra si uscata la o persoana care are tensiunea mica ne arata o secretie insuficienta a glandei tiroide. Putem remedia acest lucru consumand zilnic alimente bogate in iod: peste, iaurt, oua, legume cu frunze verzi, struguri si banane. Nu e rau sa frecati pielea cu o perie pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata ei.
0

#9 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 September 2010 - 09:27 AM

Petele de ulei ies de pe haine daca imediat dupa contact se pune sare. Lasati sarea sa absoarba uleiul circa 10 minute. Totodata, daca pata nu a iesit, se pune pe ea detergent de vase, apoi se clateste.
0

#10 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 September 2010 - 08:59 AM

Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.
0

#11 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 September 2010 - 08:49 AM

Zincul joaca un rol important in frumusetea unghiilor, parului si a pielii, necesarul zilnic fiind de 15 miligrame. Se gaseste in cantitati crescute in carne de vitel sau organe, sau diferite legume sau fructe, ca nuci, fasole, telina, pere.
0

#12 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 September 2010 - 09:51 AM

Cat de destept este piciorul tau drept? Incearca urmatoarea chestie! Iti va pune mintea in incurcatura si vei continua sa incerci din nou si din nou, pentru a vedea daca esti mai destept decat piciorul tau. Dar... nu vei reusi!
1. In timp ce stai la birou in fata calculatorului, ridica piciorul drept de pe podea si fa cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic.
2. Acum, in timp ce faci asta, deseneaza cifra "6" in aer cu mana dreapta. Piciorul isi va schimba sensul de rotatie.
De ce se intampla acest lucru?
Membrele de pe aceeasi parte a corpului sunt comandate de aceeasi emisfera a creierului - emisfera dreapta a creierului comanda membrele de pe partea stanga a corpului si emisfera stanga a creierului comanda membrele de pe partea dreapta a corpului.
Cred ca putem fi un pic mai destepti (sau mai smecheri) decât piciorul nostru drept în felul urmator:
1. In timp ce stai la birou in fata calculatorului, ridica piciorul drept de pe podea si fa cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic.
2. Acum, in timp ce faci asta, deseneaza cifra "6" in aer cu mana dreapta, dar începând din mijloc, deci sensul de rotatie este acelasi cu cel al piciorului. Piciorul NU isi va mai schimba sensul de rotatie.
Aceasta smecherie este valabila, din moment ce nicaieri nu se mentioneaza cum sa desenezi cifra "6" - adica sensul de desenare nu este precizat.
0

#13 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 September 2010 - 08:41 AM

Persoanele care mananca multe masline sau folosesc ulei de masline din plin au un risc mult mai mic de a se imbolnavi de cancer; este rezultatul unui studiu al cercetatorilor danezi. Voluntarii au baut zilnic un sfert de ceasca de ulei, iar dupa doua saptamani, substanta numita 8oxodG, care arata distrugerea celulelor, s-a redus cu 13 la suta. Pe langa ulei de masline, dieta trebuie sa cuprinda fructe, legume, cereale integrale si peste. Va feriti astfel de cancerul de san, ovare, colon si prostata.
0

#14 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 September 2010 - 10:16 AM

Lipsa cronica de somn duce la aparitia maladiilor cardiace si la cresterea riscului de deces, potrivit cercetatorilor de la Universitatea de medicina din Pennsylvania, SUA. Studiul demonstreaza deficitul de somn acumulat doar pe parcursul a cinci nopti poate contribui la cresterea nivelului de stres exercitat asupra inimii. Dupa cinci nopti, pe parcursul carora subiectii au dormit doar cate patru ore, electrocardiograma a demonstrat ca toti voluntarii aveau pulsul marit si aritmii, tulburari asociate si cu hipertensiunea arteriala.
0

#15 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 October 2010 - 06:00 AM

Fructele si legumele in exces pot face rau. Prea multe cruditati pot crea disconfort digestiv, mai ales persoanelor care sufera de colita, de gastrita sau de ulcer. Unele fructe, precum strugurii si bananele, pot sa ne aduca kilograme in plus daca sunt consumate in exces.
O cantitate prea mare de fructe si de legume poate face mai mult rau decat bine uneori. Celor care sufera de colite de fermentatie, de gastrita sau de ulcer, prea multe cruditati le pot provoca neplaceri digestive. Uneori, chiar si o cantitate mica este suficienta pentru a provoca dureri abdominale, arsuri gastrice sau tulburari de tranzit intestinal.
0

#16 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 October 2010 - 06:02 AM

Preparatele din plante sau pe baza de propolis si masajul clasic ne feresc de infectii. In aceasta perioada, multi dintre noi sunt predispusi imbolnavirilor ca urmare a schimbarilor de temperatura, dar si a alimentatiei dezechilibrate, somnului insuficient sau stresului.
Echinacea este una dintre cele mai eficiente si mai folosite plante pentru cresterea imunitatii organismului. Echinacea are proprietati antivirale si bacteriostatice. Cura cu echinacea trebuie efectuata in prima luna a sezonului rece si repetata periodic.
Sub forma de tinctura, se administreaza cate o lingurita de trei-patru ori pe zi, dizolvata in putina apa. Sub forma de comprimate cu pulbere de echinacea, se ia aproximativ 1 gram pe zi, in functie de varsta.
0

#17 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 October 2010 - 09:50 AM

Chiar si in timpul celor mai drastice diete avem nevoie de energie pentru a ne desfasura activitatile obisnuite. Una dintre conditiile reusitei unei diete este de a nu avea tot timpul senzatia de foame. Aici intervine rolul glucidelor (a dulciurilor) sau hidratilor de carbon, cum sunt numiti in termeni stiintifici. Glucidele bune sunt cele care se transforma lent in energie, dandu-ne astfel senzatia de satietate. Ele se gasesc in cereale, leguminoase, fructe uscate sau proaspete, lapte, zahar. Preferati nucile, smochinele, cerealele complete si orezul pentru a va echilibra necesarul de energie. Zaharul, contrar ideilor preconcepute, are o slaba putere calorica: 4 kilocalorii la un gram, fata de 7 Kcal/gr alcoolul si 9 kcal/gr grasimile.
0

#18 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 October 2010 - 12:48 PM

Codul PIN invers tastat!
Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers.
Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321.
Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau.
Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu sau poate ca politia este ineficienta!
0

#19 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 November 2010 - 09:33 AM

Sexul regulat poate prelungi durata vietii. S-a constatat ca persoanele care au orgasm frecvent traiesc mai mult. In contrast, cei care fac sex doar o data pe luna sunt mai predispusi la probleme de sanatate.
0

#20 Useril este offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 November 2010 - 09:35 AM

Turnul Eiffel are in compozitie otel de la furnalul din Govajdia, localitatea Ghelar, din judetul Hunedoara.
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi