Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Preliminarii EURO 2012 Ce parere aveti de echipe si de grupe? in special de echipa si grupa n Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 26-August 06

Scris 03 September 2010 - 09:20 PM

Deschid acest topic deoarece nu am gasit ceva asemanator!
Vreau sa va spuneti parerea despre tot ceea ce inseamna euro 2010!

Vreau sa va spuneti parerea despre jocul echipei noastre, despre selectie, despre antrenor, etc.

PS.: Eu nu am gasit un topic asemanator, daca se considera ca este acest topic, sau ca nu este necesar acest topic, rog administratorii sa il stearga.

Si daca tot am deschis topicul, am sa fiu primul care isi spune parerea :doh:

In primul rand, nu mi se pare cea mai buna selectie avand in vedere ca noi dorim sa intinerim echipa!
Avand in vedere ca jucam cu o echipa relativ modesta, cred ca se impunea selectarea altor jucatori: astfel nu i-as fi chemat pe Contra-34 ani, Lobont 32ani , Bilasco-29, Lazar-29.
Dupa cum am mai spus si in alte locuri: Lucescu se pare ca nu este un bun selectioner! El este doar un antrenor bun.

Sper totusi ca sa reusim o calificare ca turneul final!

HAI ROMANIA! :roll:

Aceasta postare a fost editata de scorpi_on: 03 September 2010 - 09:12 PM

0

#2 Useril este offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super moderatori
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 03 September 2010 - 09:29 PM

Varsta nu conteaza in fotbalul modern.Doar performanta.A trecut vremea cand se intinereau echipe ca o conditie a performantei.Acum cine joaca mai bine, intra in teren si castiga meciul.
Bilasco si Lazar sunt printre cei mai buni pe posturile lor in tara.Nu se poate face lotul fara ei. Contra si Lobont nu mai au ce cauta .Nu pentru ca au o varsta ci pentru ca nu mai joaca nimic.
Cat priveste echipa aia modesta cu care jucam,tocmai ce era gata, gata sa deschida scorul.Albanezii erau la un pas de a deschide scorul :doh: Adica este zero-zero in minutul 75. :roll:
0

#3 Useril este offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 03 September 2010 - 10:00 PM

rashi si panarame

Aceasta postare a fost editata de FNF: 03 September 2010 - 10:00 PM

0

#4 Useril este offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 03 September 2010 - 10:06 PM

S-a terminat meciul : 1-1....si am pierdut 2 puncte pretioase!
Am patit cum patim noi romanii de obicei: ne inecam aproape de mal!
Nu se poate sa jucam cu Torje fundas dreapta !
Cred ca selectia putea fi mai buna....

Sper totusi sa jucam mai bine si sa marcam mai mult decat adversarii
0

#5 Useril este offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 03 September 2010 - 10:08 PM

Vezi postareascorpi_on, la Sep 3 2010, 11:06 PM, a spus:

Sper totusi sa jucam mai bine si sa marcam mai mult decat adversarii

Cand?
0

#6 Useril este offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 03 September 2010 - 10:17 PM

Vezi postareaamicul_tau, la Sep 3 2010, 10:08 PM, a spus:

Cand?

:roll:)) in cel mai apropiat viitor!

Imi pare rau ca nu am jucat cu Gabi Muresan de la inceput. Florescu a gresit foarte multe pase....nu stiu de ce este convocat acest jucator in continuare?
Am vazut un meci foarte fragmentat, un meci fara ocazii de gol!
Sper sa nu luam 3 "boabe" de la Belarus!

Aceasta postare a fost editata de scorpi_on: 03 September 2010 - 10:42 PM

0

#7 Useril este offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 04 September 2010 - 08:40 AM

Scorul cu Albania, a demonstrat inca o data(pentru a cata oara? :roll: ) ca:
1. Selectionerul este ZERO barat.
2. Jucatori de genul: Cocis, Rat, Niculae, Florescu,Marica, etc.... nu mai au ce cauta in nationala, fiind cu totul expirati.
Sunt convins, adica 100% sigur ca oricare dintre echipele de club din liga 1, Steaua, Rapid, Dinamo sau CFR daca ar fi jucat in locul nationalei, ar fi castigat la scor cu Albania.
3. Asa ca,domnule antrenor, faceti loc viitorilor jucatori, de la cluburile din Liga 1, si uitati-i pe cei din categoria enumerata la pct.2!
0

#8 Useril este offline   scorpi_on 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 04 September 2010 - 09:07 AM

Vezi postareahans, la Sep 4 2010, 08:40 AM, a spus:

Scorul cu Albania, a demonstrat inca o data(pentru a cata oara? :roll: ) ca:
1. Selectionerul este ZERO barat.
2. Jucatori de genul: Cocis, Rat, Niculae, Florescu,Marica, etc.... nu mai au ce cauta in nationala, fiind cu totul expirati.

Cu primele doua puncte sunt aproape de acord cu tine.
1 Intr-adevar, R.Lucescu nu este un bun selectioner, el este doar un bun antrenor si este o mare diferenta intre selectioner si antrenor!
2 Sunt de parere ca Florescu si Cocis nu ar avea ce cauta la nationala, precum si Contra, Lobont , sau jucatorii trecuti de 29-30 de ani.
Rat e un jucator constant, Niculae e in forma:are doua goluri la Monaco, Marica joaca si el in Germania.Parerea mea e ca acesti jucatori au fost chemati la nationala pe buna dreptate! in schimb nu inteleg de ce Florescu si Cocis sunt chemati de majoritatea selectionerilor...si Piturca i-a chemat!

Oricum...la ce jucam, o sa avem un meci foarte greu in Belarus...mai ales ca ei vin cu un moral foarte bun dupa victoria cu Franta...o a aiba tribunele pline, suporterii o sa ii incurajeze, nu ca si ai nostri care au strigat"demisia".
0

#9 Useril este offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2010 - 08:31 PM

Vezi postareascorpi_on, la Sep 4 2010, 10:07 AM, a spus:

Oricum...la ce jucam, o sa avem un meci foarte greu in Belarus...mai ales ca ei vin cu un moral foarte bun dupa victoria cu Franta...o a aiba tribunele pline, suporterii o sa ii incurajeze, nu ca si ai nostri care au strigat"demisia".

Sunt convins ca daca se va face o selectie numai din campionatul intern, avem sanse sa-i batem mar.
0

#10 Useril este offline   Rivil_amg 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-September 10

Scris 09 September 2010 - 02:35 PM

eu nu inteleg de ce oameni "de fotbal" din Romania care dupa parerea mea traiesc intr-o lume aparte care nu are nimic de-a face cu fotbalul international, doresc sa ne convinga ca avem nationala pentru a merge la Euro. Este clar ca nu avem nici o sansa de a face ceva bun odata ajunsi acolo , atunci de ce se tot roaga la Domnul sa faca rivalii nostrii rezultate proaste si noi sa castigam chiar si cu un 1-0 doar pt a ne califica. Daca vrei sa te califici inseamna ca odata ajunsi la europene vrei sa si lasi o impresie buna, lucru imposibil pt nationala noastra in acest moment. Si nu din cauza antrenorului ci a imprezentabililor de fotbalisti care ii avem si care cred ca daca joaca in divizia A sunt cei mai buni... TOTUL PANA CAND VIN ECHIPELE DE AFARA SI NE ARATA FOTBAL ADEVARAT Va salut amigos
0

#11 Useril este offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 09 September 2010 - 02:43 PM

Vezi postareaRivil_amg, la Sep 9 2010, 03:35 PM, a spus:

eu nu inteleg de ce oameni "de fotbal" din Romania care dupa parerea mea traiesc intr-o lume aparte care nu are nimic de-a face cu fotbalul international, doresc sa ne convinga ca avem nationala pentru a merge la Euro.

Vor sa iasa in fata. Vor sa se remarce prin ceva: prostie.
Probabil din prea multa plictiseala dau si ei o declaratie "bomba".
0

#12 Userul este online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 09 October 2010 - 11:39 PM

Imagine amplasata

EURO 2012, POLONIA-UCRAINA

Final de meci

Paris, Stadionul Stade de France, Spectatori: 79 300
Imagine amplasata ... Franţa . 2 - 0 . România ...Imagine amplasata
Remy '82 .....................................
Gourcuff '90 + 3 ................................................

Imagine amplasata Imagine amplasata Arbitru: Pedro Alves Garcia (Portugalia)

Laurent Blanc, un antrenor fericit
Imagine amplasata

Tribunele stadionului Stade de France a fost plin de parcă s-ar fi jucat finala unui campionat mondial. Cei aproape 80 000 de oameni, au asistat la un meci foarte frumos făcut de naţionala Franţei, care a jucat bine tot meciul, şi o naţională a României care a jucat bine a doua jumătate a partidei. Cu toate că în a doua repriză românii au jucat cel puţin la fel de bine precum afro-sudamericano-francezii, totuşi au pierdut şi am ajuns pe penultimul loc al clasamentului. Mie unul mi-a plăcut meciul şi Răzvan Lucescu, care pe toată durata jocului a dirijat echipa precum la Filarmonică.

ECHIPELE:

FRANŢA: Lloris - Reveillere, Rami, Mexes, Clichy - M'Vila, Alou Diarra - Valbuena, Nasri, Malouda - Benzema. Antrenor: Laurent Blanc.

ROMÂNIA: Pantilimon - Săpunaru, Tamaş, Chivu, Raţ - Cociş, Rădoi, Florescu, Zicu - B. Stancu, D. Niculae. Antrenor: Răzvan Lucescu.
0

#13 Useril este offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 10 October 2010 - 12:06 AM

Asa se intampla cand ai un nume in fotbal. In anii 90 nu eram furati , acum de cand suntem undeva pe 40+ in lume asa se intampla. E o tendinta a arbitrilor de a nu gresi impotriva echipelor bune , si atunci apar ajutoarele. Offsideul nu a fost cat Stade de France. A fost , mic dar a fost.Pana la urma ei au fost cu ocaziile , cu jocul mai bun. Noi am facut ce am putut.

Sa nu ne grabim sa-l judecam pe Lucescu cand un popor de negri si arabi care se vrea civilizat ne goneste "bunatate" de taganime,in loc sa-i tina la ei :lol2:

Oricum, Franta nu mai este nici pe departe ceea ce era in alte secole in plan cultural si politic.

Aceasta postare a fost editata de FNF: 10 October 2010 - 12:00 AM

0

#14 Useril este offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 10 October 2010 - 09:07 AM

Pacat ca am jucat aproape de la egal la egal cu ei pana in minutul 83 cand arbitrul de tusa probabil era cu gandul dus departe si le-a acordat un gol francezilor care nici nu se asteptau. Golul de 2-0 era doar o certitudine. Am avut si noi cateva ocazii, printre care si o bara data de un fundas, iar portarul Pantilimon si-a aratat valoarea si a aparat la 3 ocazii care puteau insemna alte 3 goluri. Parerea mea este ca avem sanse de locul 2 ce-i drept cam 20-25% dar le avem. Jocul a fost spectaculos la ambele parti dar cineva trebuia sa deschida scorul pana la urma. Asta e mergem mai departe.
0

#15 Useril este offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 October 2010 - 05:53 PM

Atunci cand joci 3 contra 11, deznodamantul e previzibil. Singurii de la noi care au jucat, au fost: Pantilimon, Chivu, si punct. Pana dupa ce a intrat Deac, si s-a schimbat jocul la mijloc. Pacat ca Lucescu a vrut sa demonstreze in continuare ca Florescu e de 10! Pe langa Florescu, Cocis, Sapunaru, Zicu, Niculae n-ar avea ce cauta in selectionata.

Interesant cum comentatorii vizionau un alt meci, spunand ca meritam cel putin un egal! :lol2: Unde mama zmeului au vazut ei "mijloc inchegat" la romani?

Primul gol al francilor, acela din offside, a fost unul supermeritat. Cu 50 de sec. inainte, atunci cand am avut lovitura libera din jumatatea lor, din doua pase, mingea a ajuns la...Pantilimon! :D Rusine! Nu asa se joaca fotbalul. Pana nu a intrat Deac sa le arata fraierilor care e poarta care trebuie atacata, Chivu si Pantilimon au transpirat la greu...degeaba.
0

#16 Userul este online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 June 2011 - 11:33 PM

Imagine amplasata

Final de meci

Bucureşti, Stadionul Giuleşti, Spectatori: 10 000
Imagine amplasata ... România . 3 - 0 . Bosnia ...Imagine amplasata
Mutu '37 .....................................
Marica '41 ......................................
Marica '55 ......................................

Imagine amplasata Imagine amplasata Arbitru: Jonas Errikson (Suedia)

Bucuria "marii victorii"
Imagine amplasata

După atâtea meciuri de-ale Barcelonei, am şi uitat că mai există şi naţionala României.
Mutu, Surdu şi cu Torje, sunt marii jucători care ne-au reamintit, şi au învins "marea echipă" a Bosniei ! Da, în halul ăsta a ajuns naţionala României ! Parcă văd că deja, cum ne e specific, odată cu acest rezultat, vom visa că suntem campionii Europei.

ECHIPELE:

ROMÂNIA: Tătăruşanu - Săpunaru, Papp, Tamaş, Raţ, Mureşan, Bourceanu, Torje, Mutu, Sânmărtean, Marica. Antrenor: Răzvan Lucescu.

BOSNIA: Hasagic - Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic, Pjanic, Misimovic, Medunjanin, Ibricic, Rahimic, Dzeko. Antrenor: Safet Susic.
0

#17 Useril este offline   Gigelul2 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 10

Scris 08 September 2011 - 03:36 PM

Dar ce parere aveti de meciul cu Franta de saptamana asta?
0

#18 Useril este offline   Leonking 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 08 September 2011 - 03:41 PM

Vezi postareaGigelul2, la 08 September 2011 - 03:36 PM, a spus:

Dar ce parere aveti de meciul cu Franta de saptamana asta?

am 2 pareri:

una buna si-una proasta;

tu pe care vrei s-o auzi?
0

#19 Userul este online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 October 2011 - 11:47 PM

Imagine amplasata

Final de meci

Bucureşti, Stadionul Arena Naţională, Spectatori: 30 000
Imagine amplasata ... România . 2 - 2 . Belarus ...Imagine amplasata
Mutu '19 ..................................... Kornilenko '45
Mutu '51 (penalty)........................... Dragun '82

Imagine amplasata Imagine amplasata Arbitru: Alan Kelly (Irlanda)

Piţurcă privind spre "viitor"
Imagine amplasata

Un scor cu care România nu se califică la Campionatul European de anul viitor. Nu s-ar fi calificat nici dacă ar fi câştigat la o diferenţă de 10 goluri, din cauză că Luxemburgul a pierdut în Bosnia.
Ce m-a mirat cel mai tare, a fost numărul mare al spectatorilor, pe de-o parte, şi civilizaţia acestora, pe de alta. Nu credeam că la un meci cu Ruşii Albi (bieloruşii), naţionala în galben (ce bine !), să fie susţinută, şi la final fluierată, de circa 30 000 de oameni. În sfârşit, "găştile de bătăuşi" care sunt membrii galeriilor unor cluburi, dispar din peisaj atunci când joacă naţionala, şi fac loc frumosului. Acesta e cel mai îmbucurător aspect.

ECHIPELE:

ROMÂNIA: Pantilimon - Măţel, Raţ, Tamaş, Bourceanu, C. Lazăr (Cociş 70), Marica (B. Stancu 80), Mutu, Torje, Moţi, Sânmărtean (A. Cristea 28). Antrenor: Victor Piţurcă.

BELARUS: Zhevnov - Kulchiy, Omelyanchuk, Kornilenko, Dragun, Krivets (Rudik 59), Nekhaychik, Kislyak, Verkhivtsov, Bordachev (Veretilo 90+1), Filipenko (Plaskonny 19). Antrenor: Bernd Stange.
0

#20 Userul este online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 October 2011 - 12:17 AM

Imagine amplasata

Final de meci

Tirana, Stadionul Kombëtar Qemal Stafa
Imagine amplasata ... Albania . 1 - 1 . România ...Imagine amplasata
Hamdi Salihi '24 ................. Srgjan Luchin '77

Imagine amplasata Imagine amplasata Arbitru: Gediminas Mazeika (Lituania)

Srdjan Luchin, "salvatorul" României
Imagine amplasata

N-am văzut meciul, pentru că nici nu aveam unde: n-a fost transmis decât la radio ! Al treilea meci netelevizat al României, în ultimii 20 de ani, după cele din Dublin, cu Irlanda, în 1997, şi cel cu Azerbaidjan, din 1999.
După ce albanezii au marcat, românii au reuşit să egaleze târziu, încât credeam că "ne vom face de minune" după 63 de ani, când în 1948, România pierdea ultima dată în faţa Albaniei, la Bucureşti, cu scorul de 0-1, în Campionatul Balcanic şi al Europei Centrale. Atunci era un joc între două ţări "proaspăt surori comuniste". Acum, a fost un joc între două ţări, membre N.A.T.O. şi capitaliste, dar cu aceleaşi tendinţe balcanice.

Imagine amplasata
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi