Salt la continut

Bine ai venit ( Logare | Inregistrare )
Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Restaurant Divan Evaluare topic: - - - - -

#1 Useril este offline   Ili_radu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-February 11

Scris 24 February 2011 - 09:50 AM

Sute de ani de traditie culinara, in care, la loc de cinste au stat legumele, fructele proaspete sau uscate, uleiul de masline, mirodeniile, iaurtul si nu in ultimul rand lipia si carnea de oaie si vita, se regasesc in bucatariile de la Divan si Divan Express, in Centrul Istoric al Capitalei.

La Divan, Maestrul Salih te va desfata cu specialitati turcesti autentice, dupa retete traditionale precum Adana Kebab, Beyti Kebab, Divan Kebab, Hummus, Acili Ezme, Mixt Meze, Kunefe sau o Baklava. Un desert seducator poate culmina arta gustului exceptional, urmat de o narghilea aromata, pe ritmuri orientale ce arcuiesc mladios corpul dansatoarei din buric.
La fel de bine, daca esti pe fuga, prins in noianul de ganduri si sarcini de rezolvat, sunt suficiente 3 minute sa intrii la Divan Express, pentru a te bucura de gustul deosebit al unui kebab autentic in pida sau lipie, al unui falefel sau al unui lahmacun cum numai Zeki stie sa prepare.

Adresa:
Centrul Istoric București
Strada Franceză 46-48
Sector 3, București, Romānia
Tel/Fax: +40 (0)21 312 30 34
Rezervări: +40 (0)21 312 30 34
E-mail: info@thedivan.ro

Restaurant Divan

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DR_forum.jpg
  • Imagine atasata: DE_forum.jpg

0

#2 Useril este offline   Favelaa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 11

Scris 14 March 2011 - 06:19 PM

bun rau. am mancat mix de aperitive. mi-a ramas gandul la o combinatie de iaurt foarte cremos cu menta si castravete si inca ceva neidentificat. si o combinatie picanta de ardei iute, vinete coapte si restul nu mai stiu. pida e ff misto, credeam ca lipia e geniala pana sa fi incercat pida. si inghetata de pepene galben. recomand clar. pofta buna! :P
0

Reclama

Partajeaza acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi